Ξέφυγε η Έλενα Ακρίτα: «Σεξιστικός ο όρος ομόφυλα ζευγάρια» (pic)

Η Πυθία σχολιάζει

Σύμφωνα με την λογική της Έλενας Ακρίτα θα πρέπει να καταργήσουμε και τα φύλα. Να τα καταργήσουμε όλα γενικά, σύμφωνα με τις επιταγές της νεοφιλελεύθερης ελίτ και της παγκοσμιοποίησης.

Νομίζει η Έλενα Ακρίτα ότι με αυτόν τον τρόπο γίνεται… απόστολος της προάσπισης των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Κούνια που την κουνούσε και την Έλενα Ακρίτα και τους υπόλοιπους που γίνονται οι χρήσιμοι…

Το αντίθετο θα πετύχουν προωθώντας τις αντιλήψεις που τελικά έχουν ως στόχο τα ανθρώπινα δικαιώματα. Δυστυχώς δεν το καταλαβαίνουν. Δυστυχώς στην δεξαμενή του βόθρου του δικαιωματισμού υπάρχουν επιτήδειοι, αλλά και αφελείς.

Η Έλενα Ακρίτα επειδή αντικειμενικά δεν έχει την επάρκεια, μάλλον κατατάσσεται στους αφελείς.

Την Ακρίτα και την κάθε Ακρίτα θα έπρεπε να την προβληματίζει η σύγκλιση της χαζοχαρούμενης Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ, Αριστεριστές κλπ) με τη νεοφιλελεύθερη Δεξιά.

Έμαθαν, επίσης, οι αφελείς, και τη λέξη “συμπερίληψη” και την αναπαράγουν κάθε μέρα.

Μα πόση ένδεια;

Δείτε την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

Να αλλάξει ο όρος «γαμος για ομόφυλα ζευγάρια»με τον συμπεριληπτικο όρο «γάμος ανεξαρτήτως φύλου». Κάθε αναφορά σε ομόφυλα ζευγάρια ή πρόσωπα του ιδίου φύλου εισάγει νέα ζητήματα σεξισμού παραβλέποντας τα δεδομένα που ήδη ο νόμος 4491/2017 έχει επιλύσει»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ