Ξέσπασε ο Λουτσέσκου: «Απόφαση χωρίς λογική – Μόνο ο ΠΑΟΚ την πληρώνει πάντα»

Ξέσπασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το οριζόντιο μέτρο της Κυβέρνησης για «λουκέτο» δύο μηνών στις κερκίδες, κάνοντας λόγο για «σκ@τ@» απόφαση και τον ΠΑΟΚ που την πληρώνει πάντα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για τα οριζόντια μέτρα της Κυβέρνησης είπε: «Για την απόφαση τι να σας πω; Αυτή η απόφαση… Δεν θέλω να την αναλύσω. Είναι απόφαση… σκ@τ@, δεν υπάρχει λογική! Όταν κάνουμε λάθη εμείς, τιμωρούμαστε! Μας έχει κλαπεί ένας τίτλος που έχουμε κερδίσει στο γήπεδο κι έγιναν διάφορα για να οδηγήσουν στην κλοπή ενός ακόμη Κυπέλλου. Υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση σε γεγονότα που αφορούν εμάς και τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ πάντα πρέπει να πληρώνει, είναι απίστευτο… αλλά είναι η αλήθεια!

Γνωρίζουν όλοι τι μπορεί να κάνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ ειδικά σε παιχνίδια ντέρμπι. Αλλά από αύριο κιόλας θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή την κατάσταση αδικίας.

Ο Ολυμπιακός έπρεπε να παίξει κόντρα σε εμάς χωρίς κόσμο, αλλά τελικά έπαιξε μπροστά στους οπαδούς του. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά, είναι σίγουρα απόφαση που είναι εναντίον μας, κοιτάω τη δική μου ομάδα. Δεν είναι δίκαιο. Το γεγονός ότι θα έχουμε τα ντέρμπι στον δεύτερο γύρο είναι κάτι που δεν είναι δίκαιο, ειδικότερα όταν δεν θα έχουμε τους φιλάθλους που μπορούν να δημιουργήσουν μια καλή ατμόσφαιρα για εμάς.

Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι αυτό το μέτρο θα προσφέρει κάποια λύση. Υπάρχουν αρμόδιοι που θα ασχοληθούν με αυτά».

Πάντως ξεκαθάρισε ότι είναι κάτι που δεν έχει συζητήσει με τους παίκτες του ακόμη, θέλοντας άπαντες να μείνουν προσηλωμένοι στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος: «Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε ή να μιλήσουμε γι΄ αυτό. Δεν είναι θέμα να το συζητάμε με τους παίκτες. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά, να προετοιμαστούμε σωστά, να πάρουμε το μάξιμουμ από το κάθε ματς. Η προσήλωση μας είναι για το αυριανό παιχνίδι».

Για το αν τον προβληματίζει ενόψει του ματς το ότι ο ΠΑΟΚ τα έχει πετύχει όλα: «Ειλικρινά, ο αθλητικός στόχος έχει επιτευχθεί και μάλιστα με ένα φανταστικό τρόπο για την διοργάνωση. Κερδίσαμε δυο φορές την Άιντραχτ, έχουμε κάνει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, πήραμε την πρώτη θέση. Πρέπει να δείξουμε και να δείχνουμε μια νοοτροπία νικητή. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε ομάδα νικητών, να πετύχουμε το ρεκόρ που είπε ο Κουλιεράκης. Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες που κάνουν αυτό το παιχνίδι σημαντικό. Στο τέλος της ημέρας είναι και η απόλαυση που σου δίνει να κερδίζεις και να παίζεις καλά».

Για την κατάσταση με το Κόπα Άφρικα και τις πιθανές απουσίες των Εκόνγκ, Μπάμπα και Σαμάτα: «Γνωρίζετε από τώρα αν θα είμαστε ζωντανοί μέχρι εκείνη την μέρα; Γνωρίζετε ότι θα πάνε σίγουρα σε αυτή την διοργάνωση οι παίκτες; Έχουμε μπροστά μας αρκετά και σημαντικά παιχνίδια. Και το αυριανό είναι ένα σημαντικό ματς για το «εγώ» μας, για τα ρεκορ, για τα χρήματα για πολλούς λόγους. Και μετά την Ελσίνκι έχουμε δυο σερί εκτός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Αν έρθει κλήση για κάποιον παίκτη για να παιξει στο Κόπα Άφρικα, θα το δούμε.Αν προκύψει κάτι που θα προσφερει λύση και θα μας αναβαθμίσει, θα το κάνουμε, αλλά προέχει να κερδίσουμε αυτά τα τρία σερί ματς που έχουμε μέχρι τις γιορτές. Έχουμε συζητήσει για το τι χρειάζομαστε στις μεταγραφές».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ