«Νόμιζα ότι πήγα σε λάθος ξενοδοχείο…» – Ξέσπασε η Έλενα Ακρίτα μετά τις φήμες που διέσπειραν ΜΜΕ της Δεξιάς (pic)

Η Πυθία καταγράφει

Δείτε πως ξέσπασε οργισμένα η Έλενα Ακρίτα:

Διαβάζω στα ΜΜΕ δεξιάς απόκλισης ότι υπήρχαν γκρίνιες λέει και σκιές στην Κεντρική Επιτροπή κι αισθάνομαι ότι πήγα σε λάθος ξενοδοχείο. Πού τα είδαν όλα αυτά; Γιατί εμείς οι παρόντες συμμετείχαμε σε μια υποδειγματική διαδικασία με γόνιμη ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα, με τήρηση των χρόνων από τους ομιλητές, με σεβασμό μεταξύ των μελών, χωρίς φωνές κι εντάσεις όπως πριν τη διάσπαση.

Ψάχνουν ψύλλους στα άχυρα οι κακοπροαίρετοι κι ούτε αυτά δεν βρίσκουν. Στη ΝΔ γίνεται ο κακός χαμός, δεκάδες βουλευτές σε ομοφοβικό παραλήρημα δειχνουν το αληθινό πρόσωπο της Δεξιάς, τον αρχηγό τους τον φτύνουν και τους λέει βρέχει και τα ΜΜΕ ρίχνουν τη μπάλα στην κερκίδα. Κι αν σε μας υπάρχουν ένα δυο συνάδελφοι που εκφράζουν προβληματισμό, είναι βέβαιο πως θα το ξεπεράσουν γιατί είναι δημοκρατες και γιατί αυτό σημαίνει Αριστερά.

Δουλέψαμε σκληρά μαζί με τον Ξανθόπουλος Θεόφιλος, τον Ιωάννης Σαρακιώτης • Ioannis Sarakiotis και την δυναμική Loatkiplus : Ομάδα Λοατκι+ Συριζα Προοδευτική Συμμαχία και παρουσιάσαμε μια ολοκληρωμένη πρόταση νόμου για το γάμο και την οικογένεια. Και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για ένα τελικό αποτέλεσμα με σεβασμό στην Ισότητα, τη Συμπερίληψη και τα Ανθρωπινα Δικαιώματα.

Θα νικήσουμε την ομοφοβία, το ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία της ΝΔ.

Και σ’ όποιον αρέσει.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ