Ντροπή του: «Άφαντος» ο Μητσοτάκης την ημέρα της δοκιμασίας εκατομμυρίων πολιτών

«Έχει ασφαλώς τεράστιο πολιτικό ενδιαφέρον», όπως γράφει ο Βασίλης Σκουρής στο ieidiseis.gr: Την πρώτη ημέρα της μεγάλης κακοκαιρίας, με την κατάρρευση του κράτους, με εκατοντάδες πολίτες εγκλωβισμένους στους πιο ακριβούς δρόμους της χώρας («με 2,80 ευρώ διέλευση και διαμονή» γράφτηκε στο διαδίκτυο), με εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ρεύμα, ο πρωθυπουργός φρόντισε να απουσιάσει εντελώς -και …επιμελώς- από την επικαιρότητα

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι παρά το πολύ κακό αποτέλεσμα, συντόνιζε κυβέρνηση και κρατικό μηχανισμό για να σωθεί οτιδήποτε μπορούσε να σωθεί.

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Σκουρής, ο πρωθυπουργός την ημέρα της δοκιμασίας εκατομμυρίων συμπατριωτών μας επέλεξε να μην έχει καμία εμφάνιση – ούτε καν δήλωση.

Τελευταία φορά που είχε εμφανιστεί ήταν σε μια –επικοινωνιακή και πάλι- επίσκεψη σε άστεγους στον Πειραιά, ενόψει της κακοκαιρίας, χωρίς μάλιστα να δώσει λύση σε κάποιο πρόβλημά τους!

Είναι σαφές πως ο σχεδιασμός του Μαξίμου ήταν τη μέρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας των πολιτών ο πρωθυπουργός να μην εμφανιστεί δημοσίως, για την «προστασία» της εικόνας του. Το ίδιο και άλλοι υπουργοί.

Στο κάδρο έμεινε μόνο ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης – αλλά ο εκσυγχρονιστής Κύπριος «τα ήθελε και τα έπαθε»!

Αν φανεί φως στην άκρη του τούνελ, όμως, αν το κράτος αρχίσει να αντιδρά, δεν χωρά καμία αμφιβολία πως και ο πρωθυπουργός θα εμφανιστεί και οι υπουργοί!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ