«Ντέρμπι» ή… κάτι άλλο; Πρωτοφανείς στοιχηματικές αποδόσεις για το Άρης-ΑΕΚ δημιουργούν ερωτηματικά

Δεν έχουν προηγούμενο στα στοιχηματικά χρονικά οι αποδόσεις στις οποίες προσφέρεται η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη, στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής, με το διπλό ακόμη και στο 1,45!

Το προσεχές Σαββατοκύριακο θα σημειωθεί η τελευταία αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League, με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο τόσο στην κορυφή όσο και στην… ουρά του βαθμολογικού πίνακα για διαφορετικούς λόγους. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αναμφίβολα το ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να έχει θεωρητικά το δυσκολότερο έργο συγκριτικά με τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές του τίτλου.

Βέβαια κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται και από τις στοιχηματικές αποδόσεις, οι οποίες χρίζουν αδιαφιλονίκητο φαβορί για το παιχνίδι την «Ένωση» με αποδόσεις μάλιστα που θυμίζουν αναμετρήσεις της ΑΕΚ με ομάδες των τελευταίων θέσεων του βαθμολογικού πίνακα και όχι της πρώτης πεντάδας.

Πιο συγκεκριμένα, το διπλό της ΑΕΚ που ξεκίνησε από το 1,65 προσφέρεται πλέον σε απόδοση 1,45 (!), η ισοπαλία 4,15 και η νίκη του Άρη στο 7,70 (!) 

ΠΗΓΗpaok24.com

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ