Να τι λένε στην Αμερική για τον Στέφανο Κασσελάκη

Του Δημήτρη Ελέα

Είναι η εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη μία ευχάριστη έκπληξη; Σαφώς και ναι. Προσδίδει αέρα ανανέωσης στην ελληνική πολιτική σκηνή. Έτσι δεν είναι; Προσπάθησα να ρωτήσω για αυτόν στη Νέα Υόρκη, έκανα ουκ ολίγα τηλεφωνήματα, έστειλα μηνύματα στο Messenger, και άλλα πολλά. Μια “σταλιά τόπος” είναι η Ομογένεια. Ο ένας φίλος, μου έδωσε το τηλέφωνο κάποιου άλλου γνωστού του, που τον ξέρει και, πάντα ρωτούσα με αγωνία για τον ίδιο και το ήθος του, τις ικανότητές του, και την πορεία του εδώ.

Ε λοιπόν, παντού, άκουσα τα καλύτερα λόγια για αυτόν. Έχει πάντα καλή διάθεση, χιούμορ, ευγένεια, δύναμη και δουλεύει νυχθημερόν. Και όταν έχεις τέτοια νοητική σκευή, αποκτάς και εχθρούς. Αυτό ήδη φαίνεται να συμβαίνει στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα, τηλεφώνησα και στην Goldman Sachs δύο φορές, μα δεν κατάφερα να αποσπάσω κάποια δήλωση. Δεν είναι πρακτική της Τράπεζας. Καθώς όμως επέμενα, λέγοντας ότι εργαζόταν εκεί το 2009, μία ευγενική κυρία μού τόνισε «κοίταξε, για να έχει εργαστεί σε εμάς, σίγουρα έχει τρομερές ικανότητες».

Στον Εθνικό Κήρυκα, όπου και η ταπεινή μου αφεντιά αρθρογραφεί, πάλι έχουν να πουν κάτι θετικό. Όταν το εβδομαδιαίο Περιοδικό (Σάββατο 20-Κυριακή 21 Μαΐου, 2023), φιλοξενούσε μία συνέντευξή του, είχε και ένα δικό μου κείμενο για τις τρεις απειλές που απουσίαζαν από την προεκλογική ατζέντα του Μαΐου, και το οποίο, είχε πρωτοδημοσιευτεί στο SLpress. Τότε, η συνέντευξη εκείνη στην Γιάννα Κατσαγεώργη, είχε τον προφητικό τίτλο “Ένας σύγχρονος “Μικρός Πρίγκιπας” στον πλανήτη του ΣΥΡΙΖΑ”.

Διαβάστε τη συνέχεια στο slpress.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...