Νέο «κρας τεστ» για τον Στέφανο Κασσελάκη στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

Νέο «κρασ τεστ» αναμένεται να περάσει σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης στηνς συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, όπου θα έρθει αντιμέτωπος με τα μέλη του οργάνου που ανήκουν στην εσωκομματική αντιπολίτευση.

Επισήμως η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει τις Αυτοδιοικητικές εκλογές και τον προγραμματισμό του επόμενου διαστήματος αν και στην πράξη αναμένεται πως θα υπάρξει συζήτηση εφ’όλης της μετεκλογικής ύλης.

Η 42μελής Πολιτική Γραμματεία είναι το ανώτερο πολιτικό καθοδηγητικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ένα αμιγώς κομματικό όργανο δηλαδή, εκλεγμένο από την Κεντρική Επιτροπή, με τους συσχετισμούς μοιρασμένους… στη μέση.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το αν θα γίνει μια παραγωγική συζήτηση ή αν δεδομένου του εκρηκτικού κλίματος ή θα υπάρξει κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών.

Το κλίμα που εξέπεμψε χθες η Κουμουνδούρου μέσω άτυπης ενημέρωσης προϊδεάζει ενδεχομένως για το πώς θα κινηθεί περίπου σήμερα ο πρόεδρος στην συνεδρίαση: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προχωρά με ενότητα, αποφασιστικότητα, με εξωστρέφεια και το βλέμμα στραμμένο στη κοινωνία. Διαρκώς γειωμένος με τη κοινωνία, τους πολίτες και τις ανάγκες τους, τη μάχη της επιβίωσης κόντρα στην ακρίβεια και τον πληθωρισμό, και όλα τα θέματα της καθημερινότητας».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...