Νέες προκλητικές δηλώσεις Άδωνι για τον αυτόχειρα καρκινοπαθή (vid)

Νέες προκλητικές δηλώσεις από τον Άδωνι Γεωργιάδη για τον 72χρονο καρκινοπαθή στο Ηράκλειο, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του επειδή πονούσε αφόρητα και περίμενε δύο μήνες, σύμφωνα με τους συγγενείς του, να έρθει το φάρμακο της θεραπείας του.

Ο Άδωνις έριξε αρχικά το φταίξιμο στον καρκινοπαθή υποστηρίζοντας ότι δεν πήγε στο προγραμματισμένο ραντεβού για τη θεραπεία του, ενώ προέβη σε νέες εξοργιστικές δηλώσεις μιλώντας σήμερα στον Ant1.

Όσον αφορά στο περιστατικό που προκάλεσε σοκ και οργή, ο Άδωνις υποστήριξε ότι αν ο καρκινοπαθής είχε επικοινωνήσει μαζί του, θα του είχε βρει το φάρμακο.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το φάρμακο πράγματι ήταν σε έλλειψη, με δική μου παρέμβαση έχει έρθει στην Ελλάδα με έκτακτη εισαγωγή του εισαγωγέα, οποίος έφερε 60.000 φιαλίδια πριν από περίπου 20 μέρες» προσθέτοντας : «ξέρουνε οι καρκινοπαθείς ότι είχα ο ίδιος ασχοληθεί και είχα φέρει το φάρμακο πάρα πολύ γρήγορα, για να μην μείνει σε έλλειψη».

Για να προσθέσει στη συνέχεια ότι αν ο καρκινοπαθής είχε επικοινωνήσει μαζί τους, θα του είχαν βρει το απαραίτητο φάρμακο: «Αν ο άνθρωπος αυτός είχε επικοινωνήσει με εμάς θα του είχαμε βρει αμέσως φάρμακο, τελικά βρήκε πριν από μερικές μέρες. Σήμερα υπάρχει το φάρμακο».

Επιπλέον απέδωσε την αυτοκτονία του 72χρονου στην κακή ψυχολογική του κατάσταση: «η καθυστέρηση στο φάρμακο δεν ήταν πάνω από μια εβδομάδα. Το πρώτο ραντεβού για την θεραπεία του δεν κλείστηκε χθες – προχθές, το πρώτο ραντεβού ήταν 4 Μαρτίου, στο οποίο δεν προσήλθε. Υποθέτω ήταν ήδη σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση για αυτό δεν πήγε στο ραντεβού, το υποθέτω μόνο, ότι έμαθε ξαφνικά ότι πάσχει με καρκίνο και επιθετικής μορφής και αυτό τον κατέβαλε» δήλωσε ο Άδωνις.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ