Νέες αποκαλύψεις από τον ναζί Ζελένσκι για μυστικές συμφωνίες με τον υποτακτικό Μητσοτάκη

Πελώρια ερωτήματα προκαλεί η νέα ανάρτηση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι που επιμένει να κάνει λόγο για μυστικές «συμφωνίες» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παρά τις διαψεύσεις από το τρομοκρατημένο – δουλοπρεπές σύστημα Μαξίμου.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός συναντήθηκε την Πέμπτη με τον ναζί Ουκρανό πρόεδρο στο Βίλνιους της Λιθουανίας, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής της Πρωτοβουλίας των Τριών Θαλασσών, με τον Έλληνα πρωθυπουργό να τον διαβεβαιώνει ότι η χώρα μας δεν θα σταματήσει να στηρίζει το ναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας.

Μετά το τετ α τετ τους, ο Ζελένσκι «ξαναχτύπησε» με νέα ανάρτηση στην οποία έκανε λόγο για συμφωνίες που επιτεύχθηκαν κατά την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Οδησσό:

«Στο Βίλνιους, συναντήθηκα με τον Πρωθυπουργό @KMitsotakis να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην Ελλάδα και τον λαό της για τη σταθερή υποστήριξή τους στην Ουκρανία.

Συζητήσαμε την εφαρμογή των συμφωνιών μας που επιτεύχθηκαν κατά την επίσκεψή του στην Οδησσό.

Είμαι ευγνώμων στον Πρωθυπουργό Μητσοτάκη για την προθυμία του να συμμετάσχει στην επερχόμενη Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής για την Ειρήνη στην Ελβετία και να εργαστεί μαζί για να προσελκύσει περισσότερους συμμετέχοντες από τις χώρες του Παγκόσμιου Νότου» έγραψε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter (Χ).

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ