Νέα τραγική δημόσια εμφάνιση της Έφης Αχτσιόγλου – Ανησυχία για Κασσελάκη και αιχμές κατά Τσίπρα (vid)

Εμφανώς ανήσυχη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος διαμορφώνει τεράστιο ρεύμα υπέρ του στην ελληνική κοινωνία, εμφανίστηκε η αγαπημένη των ΜΜΕ της διαπλοκής, Έφη Αχτσιόγλου.

Η υποψήφια για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφορικά με την υποψηφιότητα που έθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης, τόνισε πως είναι «απολύτως ευπρόσδεκτη», ωστόσο σημείωσε ότι «η απουσία του Προέδρου (που θα εκλεγεί) από το Κοινοβούλιο είναι ένα ζήτημα». 

Στο ερώτημα για το ποιο πιστεύει ότι θα είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, φάνηκε ιδιαίτερα ανασφαλής από την απάντηση που έδωσε, ενώ δημοσκοπήσεις και στοιχηματικές δείχνουν ντέρμπι στον πρώτο γύρο και σίγουρη ήττα Αχτσιόγλου στον δεύτερο.

«Εκτιμώ ότι τα αποτελέσματα των εκλογών θα φέρουν εμένα στην προεδρία του κόμματος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, σχολίασε: «Έχω επιλέξει εξαρχής να μην κάνω κανένα σχόλιο για τους συνυποψηφίους μου. Ξαναλέω ότι η διαδικασία μας είναι απολύτως ανοιχτή. Αυτό έχουμε επιλέξει. Δηλαδή μπορεί ο καθένας να προσέλθει σε αυτή τη διαδικασία και να διεκδικήσει να γίνει πρόεδρος του χώρου, καταθέτοντας πολιτική και οργανωτική πρόταση. Άρα, εφόσον δεν υπάρχουν προϋποθέσεις, αυτή η υποψηφιότητα (του κ. Κασσελάκη) είναι απολύτως ευπρόσδεκτη. Είμαστε όλοι ανοιχτοί. Άρα από εκεί και πέρα νομίζω ότι εγώ σε ό, τι με αφορά, θέλω να μιλώ για τη δικιά μου υποψηφιότητα. Τι χαρακτηριστικά έχει η δικιά μου υποψηφιότητα. Τελικός κριτής θα είναι οι ψηφοφόροι. Το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής. Έχει συμβεί και στο παρελθόν, όπως θυμάστε. Η απουσία του Προέδρου από το Κοινοβούλιο είναι ένα ζήτημα».

Τέλος, σε ερώτηση για το πώς θα αξιοποιηθεί ο Αλέξης Τσίπρας στο κόμμα, απάντησε: «Δεν είμαι εγώ αυτή που θα το πω αυτό. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα τεράστιο πολιτικό κεφάλαιο για την σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου. Είναι παρών και ο ίδιος επιλέγει τον βαθμό και το εύρος της δικής του παρέμβασης και συμμετοχής».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...