Νέα σοκαριστική υπόθεση στον Κολωνό: 47χρονος βίαζε επί 6 χρόνια ανήλικη

Η συνταρακτική αποκάλυψη ενός νέου περιστατικού βιασμού ανηλίκου στον Κολωνό προκαλεί σοκ και αηδία. Σύμφωνα με τις αρχές, ένας 47χρονος Μαροκινός συνελήφθη υπό την κατηγορία ότι εξέπραξε βιαιότητες εναντίον ενός μικρού κοριτσιού για πολλά χρόνια.

Το αποκρουστικό έγκλημα φαίνεται να διαπράχθηκε από το 2017 έως τον Οκτώβριο του 2023, με το θύμα να είναι μόλις 11 ετών όταν ξεκίνησαν οι κακοποιητικές πράξεις. Ο Μαροκινός, φίλος της μητέρας της ανήλικης, εκτελούσε επανειλημμένα γενετήσιες πράξεις, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια την υποχρέωνε σε συνουσία κατά την περίοδο που ήταν υπό την επίβλεψή του.

Ο 47χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στον Κολωνό, και έναντι του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια. Παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο 28ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, και εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών/Τμήμα Εκτελέσεων και στη συνέχεια στον αρμόδιο Ανακριτή για την εκτέλεση του εντάλματος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ