Νέα παρέμβαση – βόμβα Πολακη για Χατζηνικολάου και 32 εκατ. ευρώ: «Δεν μπορώ να βλέπω την υποκρισία,την ψευτιά και το γλύψιμο στους δυνατούς που κανεις» (pic)

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για το Νίκο Χατζηνικολάου:

Σου έχω θέσει καμποσα ερωτήματα και δεν έχεις απαντήσει σε ΚΑΝΕΝΑ!!

Αν δεν το έχεις καταλάβει να στο ξαναπώ:

ΕΣΥ πρέπει να απολογηθεις γιατι έφτασες να χρωστάς 32 εκατομμύρια .

ΕΣΥ πρέπει να πεις τι ρύθμιση έχεις κάνει,αν έχεις κάνει και πόσα πληρώνεις το μήνα .

ΕΣΥ πρέπει να μας πεις πως και γιατί έγινε αυτή η φωτογραφική διάταξη του 2019 από κυβέρνηση ΝΔ-Μητσοτακη,που επέτρεψε να βγει η προσημείωση από το σπίτι σου των 1485 τετραγωνικών για χρεος 3.629.805 ευρώ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Καταλαβαίνω πως για πρώτη φορα στη ζωη σου έχεις ζοριστεί πολύ γιατί πιάστηκες με ένα «κοπάδι γίδες» στην πλατη ……

ΑΛΛΑ

να βγαίνεις στην εκπομπή σου και να μου λες (απο αυτά που μου μετέφεραν , γιατί δεν σε παρακολουθώ) να έρθω να κουβεντιάσουμε για τα διπλά ταμεία του δήμου Σφακιων και για τα τιμολόγια του ΚΕΕΛΠΝΟ…

ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ!!!

Εγώ είμαι αυτός που με τα «διπλά ταμεία» δηλαδή τα χρήματα αντί στεφανων στις κηδείες λειτούργησα το πρώτο Δημοτικό Ιατρείο στα Σφακια με γιατρο και Νοσηλευτρια την περίοδο που εσυ ΛΙΒΑΝΙΖΕΣ τα μνημόνια του Παπαδήμου και του Σαμαρα Βενιζέλου!(όταν αυτοί που υμνούσες είχαν περικόψει στο 1/3 τη χρηματοδότηση των δήμων και διέλυαν την πρωτοβάθμια περίθαλψη)

Εγώ είμαι αυτός που ξεβρωμισα το ΚΕΕΛΠΝΟ ,ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΜΑΧΑΙΡΙ όλο το αέρα χρήμα των 6-10 εκατομμυρίων ευρώ κάθε χρόνο για «διαφημιστική δαπάνη για υγειονομικά μηνύματα» που έπρεπε να προβάλλονται ΔΩΡΕΑΝ .

Δηλαδή έκοψα τη «ΛΙΣΤΑ ΠΕΤΣΑ» εκείνης της εποχής από Αβραμοπουλο μέχρι Λοβερδο Γεωργιάδη και Βοριδη!!(κι εσυ έχεις πάρει κάμποσα από αυτά όχι βεβαια τόσα όσα ο Κουρτακης και κάποιοι άλλοι……)

Εγώ είμαι αυτός που έδιωξε τους εργολάβους από 77 νοσοκομεία εξοικονομώντας δεκάδες εκατομμύρια ευρώ την ίδια στιγμή που αυξήθηκε 250-300 ευρώ ο μισθός των καθαριστριων (ξέρω αυτά είναι peanuts για σένα )..και βέβαια έδιωξα και τον εργολάβο φύλαξης που είχε αναλάβει το Υπουργείο Υγειας (το 2016)και το ΚΕΕΛΠΝΟ (το 2017) τον οποίο είχαν προσλάβει ο Γρηγοράκος του ΠΑΣΟΚ και κράτησαν Αδωνης και Βορίδης!!

Κατάλαβες Νίκο Χατζηνικολαου ,γιατί πρέπει ΕΣΥ να απολογηθείς;;; Απάντησε δημόσια σε αυτά που σε ρώτησα γιατί έρχονται κι άλλα….

Βάλτο καλά στο μυαλό σου :

Πετώ ψηλά και χαίρομαι για δεν μπορούν να βγουνε

άλλα πουλιά που με μισούν για να μ εκδικηθούνε!!

Τόχεις σκεφτεί καλά να έρθω στην εκπομπή σου;; Θα είσαι εκει ή θα τοχεις βάλει στα πόδια;

Εγώ έχω πει πολλες φορες από χρόνια πως σε διαπλεκόμενους δεν πάω .

Προφανώς όχι γιατί σας φοβάμαι, αλλά γιατί δεν μπορώ να βλέπω την υποκρισία,την ψευτιά και το γλύψιμο στους δυνατούς που κανετε!

Είμαστε άλλης αισθητικής ,άλλου αξιακού φορτίου

και άλλου πτυχίου κύριε Χατζηνικολαου !

Απάντησε πρώτα δημόσια σε αυτά που σε ρώτησα μέχρι τωρα και μετά θα το σκεφτώ να σου φέρω δια ζώσης μερικές ερωτήσεις ακόμα στην εκπομπή σου………………..(αλλά θα μου υποσχεθείς πως θα είσαι εκει!!!)

«ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ» λοιπόν..

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ