Νέα αποχώρηση «βόμβα» από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ασκώντας κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη, αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, στέλνοντας σχετική επιστολή προς την γραμματέα του κόμματος, Ράνια Σβίγκου.

Ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης προειδοποιεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει με κατάρρευση, προσθέτει ότι «αλληλεγγύη και η συλλογικότητα, ταυτοτικές αξίες της Αριστεράς, έδωσαν τη θέση τους στο διχασμό και την εχθροπάθεια» και υπογραμμίζει «σήμερα αδυνατώ να συγχρονίσω τα πολιτικά μου βήματα με τη νέα πραγματικότητα που οριοθετεί τον ΣΥΡΙΖΑ».

Αφήνοντας αιχμές για τον Στέφανο Κασσελάκη και τη στάση του απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα, αναφέρει ότι «εάν οι επικοινωνιακές ανάγκες του νέου προέδρου απαιτούν την καταγγελία της κυβέρνησης 2015-2019, θέλω να υπογραμμίσω, εγώ που δεν είχα την τιμή να είμαι μέλος της, ότι είμαι περήφανος για αυτήν», ενώ κάνει λόγο για «μίσος σε βάρος συντρόφων που μοιράζονταν τους ίδιους αγώνες και τις ίδιες αγωνίες όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια».

« Ο ΣΥΡΙΖΑ, με τη σημερινή του εικόνα μετάλλαξης και απαξίωσης, τείνει να καταστεί μέρος του προβλήματος και όχι μέρος της λύσης για την ελληνική κοινωνία, η οποία αναζητά και αξιώνει ένα συγκροτημένο και πειστικό σχέδιο εξόδου από την πολύπλευρη κρίση και όχι απόπειρες πορείας προς το “άγνωστο με βάρκα την ελπίδα”» προσθέτει.

«Σε τελική ανάλυση και επειδή δεν είμαστε αυτό που δηλώνουμε, αλλά αυτό που πράττουμε, οι προοδευτικοί πολίτες αλλά και η κοινωνία συνολικά κρίνουν και αξιολογούν τη στάση, τις πολιτικές πρωτοβουλίες και τις επιλογές όλων μας» συμπληρώνει.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ