Νέα άγνωστη λεπτομέρεια για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά έρχεται στο φως της δημοσιότητας – Τι είχε αποφασίσει η Καρολάιν

Η 20χρονη Καρολάιν είχε αποφασίσει να χωρίσει από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, πριν αυτός τη δολοφονήσει μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ήταν έτοιμη να ανακοινώσει και στους γονείς της ότι πρόκειται να χωρίσει.

Όπως αποκάλυψε επιστήθια φίλη της αδικοχαμένης κοπέλας, ήθελε όμως να το κάνει από κοντά, στην Αλόννησο και γι’ αυτό περίμενε την άρση των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού.

«Η Κάρολαϊν περίμενε να αρθούν τα μέτρα μετακίνησης για να πάει στην Αλόννησο. Αλλά δεν πρόλαβε. Θα έφευγε στις 15 Μαΐου, ώστε να βρεθεί στην οικογένειά της και να μιλήσει από κοντά στη μητέρα της.

Από το τηλέφωνο δε θα της μιλούσε ποτέ. Όμως στις 11 Μαΐου δολοφονήθηκε. Για λίγες ημέρες… Δεν πρόλαβε» αποκάλυψε χαρακτηριστικά φίλη της Κάρολαϊν στον ΑΝΤ1.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο με την Καρολάιν Κράουτς
Αξίζει να σημειωθεί πως προ ημερών, ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που τράβηξε με το κινητό του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος λίγους μήνες πριν σκοτώσει τη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, έφερε στο φως η εκπομπή “Πρωινό”.

Στο βίντεο αυτό βλέπουμε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να τραβά με το κινητό του τη σύζυγό του Καρολάιν.

Πρόταση – κόλαφος από τον Εισαγγελέα

Υπενθυμίζεται ότι το προφίλ μίας εγκληματικής και ανάλγητης προσωπικότητας με υποκριτική και αμετανόητη στάση, με θρασύτητα, κυνισμό και φιλαυτία δομεί με παράθεση στοιχείων για τον Χαράλαμπο (Μπάμπη) Αναγνωστόπουλο ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης, ο οποίος με πρότασή του ζητά την παραπομπή του σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση της συζύγου του Καρολάιν, για κακοποίηση ζώου σε βαθμό κακουργήματος, ψευδή καταγγελία και ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση λόγω των ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

Ο εισαγγελικός λειτουργός στην πρότασή του, η οποία αριθμεί 24 σελίδες τονίζει αρχικά ότι το ζεύγος ήταν -με επιλογή κυρίως του κατηγορουμένου- τελείως αποκομμένο από το οικογενειακό περιβάλλον αμφοτέρων των συζύγων.

«Η συστηματική απομάκρυνση της συζύγου του από άλλες κοινωνικές δραστηριότητες, σχέσεις και συναναστροφές, «είχε ως σκοπό τον διαρκή έλεγχο των κινήσεών της ώστε να μπορεί να την χειραγωγεί» αναφέρει ο εισαγγελέας. (Επιλογή κατοικίας σε απόμακρη περιοχή και σε μεγάλη απόσταση από το πανεπιστήμιο που αυτή εισήχθη, επιβάρυνση της Κράουτς με την εκτέλεση όλων των οικογενειακών εργασιών και την ανατροφή του μωρού χωρίς καμιά βοήθεια από τρίτους, μόνιμη παρουσία του κατηγορουμένου σε συναντήσεις με τις φίλες της, πλήρη άγνοια της για τα οικονομικά του ζεύγους ζεύγους , αποκλειστική διαχείριση των οποίων ασκούσε ο κατηγορούμενος που δεν της άφηνε καθόλου χρήματα- οδικές μετακινήσεις της Κράουτς με συγκεκριμένο ταξίδι..)

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ