Η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά στη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη: «Μερικοί χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για να…»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε, την Κυριακή (03/04), τη δική της απάντηση στη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη επισημαίνοντας με νόημα πως «μερικοί χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν άγιοι».

Συγκεκριμένα, σε σχετική δήλωση που μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1, η 33χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, ανέφερε: «Θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά και θα φέρω ό,τι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν άγιοι».

Μάνος Δασκαλάκης: Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου
Την επιθυμία του να μάθει την αλήθεια για το τι συνέβη στα παιδιά του εξέφρασε, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (02/04), ο Μάνος Δασκαλάκης, πρώην σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρας των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα μέσα σε διάστημα τριών χρόνων.

Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει έρθει στην Αθήνα, ώστε να λάβει τη δικογραφία που αφορά στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών του, εμφανίστηκε στα γραφεία της εφημερίδας «Μπαμ στο ρεπορτάζ» και, σε σχετικές δηλώσεις, τόνισε ότι δεν κρύβεται και δεν έχει εξαφανιστεί.

«Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά», τόνισε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά. Εχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι στα 30 μου χρόνια θα φτάσω και θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια. Δεν έχω κανέναν άλλον λόγο. Ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι. Έλεγα σε κάθε θάνατο ότι μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Εάν μετάνιωνα μια φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα. Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα πως θα φτάσει αυτή η στιγμή».

Ακόμα, ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξε: «Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Ακόμα και τώρα θα πω ότι θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ