Μυστική δημοσκόπηση-βόμβα για τέσσερις πασίγνωστους δημοσιογράφους που θέλει ο Ανδρουλάκης στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Φρέσκα νέα φτάνουν το μαντείο μου. Φρέσκα νέα που αφορούν στην πολιτική-δημοσιογραφική πιάτσα. Εξάλλου εδώ και πάρα πολύ καιρό η κοινωνία αδυνατεί να ξεχωρίσει ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι και ποιοι οι πολιτικοί. Oι περισσότεροι δημοσιογράφοι που εμφανίζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς θυμίζουν κομματικούς Ταλιμπάν και εκλιπαρούν στο παρασκήνιο είτε για κάποια θεσούλα, είτε για συμμετοχή σε κάποιο ψηφοδέλτιο . Και πλέον, βέβαια, δεν προκαλεί εντύπωση η μεταπήδηση από τη δημοσιογραφία στην πολιτική. Να, δείτε την αγωνία του Γιώργου Αυτιά για τον οποίο η συμμετοχή στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας έχει γίνει όνειρο ζωής.

Πάμε τώρα στα νέα.

Έπεσε στα χέρια μου μία δημοσκόπηση, η οποία καταγράφει τις επιδόσεις τεσσάρων δημοσιογράφων που θα ήθελε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Η μέτρηση καταγράφει ποσοστά ΜΟΝΟ για αυτούς τους τέσσερις. Πρώτος έρχεται ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, δεύτερος ο Χρήστος Κούτρας, τρίτη η Μαρία Αναστασοπούλου και τελευταίος και καταϊδρωμένος, πολύ μακριά από την τρίτη θέση ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Από όλους αυτούς, λοιπόν, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος γνωρίζει τα στοιχεία, αν θα κάνει πρόταση θα κάνει , μάλλον, στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ