Μπαράζ επιθέσεων με άγριους ξυλοδαρμούς στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Θύμα φραστικής και βίαιης επίθεσης έπεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου, το απόγευμα της Τρίτης, κατά την διάρκεια της προεκλογικής του περιοδείας στο κέντρο της Πάτρας.

Σύμφωνα με το pelop.gr ο βουλευτής μοίραζε φυλλάδια μαζί με κλιμάκιο του κόμματος στην οδό Γούναρη, όταν ξαφνικά ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος επιτέθηκε εναντίον του.  

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο κ. Μάρκου, ο καταστηματάρχης άρχισε να του επιτίθεται βρίζοντας και σπρώχνοντάς τον, ενώ λίγο αργότερα και ο αδελφός του καταστηματάρχη επιτέθηκε στον βουλευτή, χτυπώντας τον με τη βέσπα στην οποία επέβαινε.

Στο σημείο κλήθηκε αστυνομία, η οποία προσήγαγε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος στην Ασφάλεια. Οι δράστες, σύμφωνα με τον βουλευτή, ζήτησαν συγνώμη για το περιστατικό και ίδιος δεν προχώρησε σε μήνυση εις βάρος τους.

«Δεν περίμενα αυτή την επίθεση, όμως η μάχη της δημοκρατίας θα συνεχιστεί και αυτοί που νομίζουν ότι θα μας πτοήσουν με τέτοια περιστατικά δεν πρόκειται να τα καταφέρουν» δήλωσε ο Κώστας Μάρκου στο pelop.gr.

Επίθεση σε μέλος του από «χρυσαυγίτες» καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Άγριο ξυλοδαρμό μέλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε περιοδεία στο Ζεφύρι, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο, καταγγέλλει η αξιωματική αντιπολίτευση και καλεί όλα τα δημοκρατικά κόμματα να καταδικάσουν τη φασιστική επίθεση.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Σήμερα το απόγευμα, χρυσαυγίτες επιτέθηκαν και χτύπησαν άγρια μέλος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σε περιοδεία στο Ζεφύρι, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Τα τάγματα εφόδου της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής άρχισαν να αποθρασύνονται ξανά και να βιαιοπραγούν κατά αριστερών και δημοκρατικών πολιτών, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αντίδραση από την πολιτεία. Κι ενώ προηγουμένως ο καταδικασμένος Κασιδιάρης είχε μείνει ανεξέλεγκτος επί τρία χρόνια να κάνει πολιτική εκστρατεία μέσα από τη φυλακή.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι όλα τα δημοκρατικά κόμματα θα καταδικάσουν άμεσα αυτή τη φασιστική επίθεση».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ