Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Πως αντέδρασε στην αλλαγή στο επίθετο της κόρης του

Στην αλλαγή στο επίθετο της κόρης του Λυδίας αντέδρασε μέσα από την φυλακή ο δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δολοφόνος της γυναίκας του, Καρολάιν Κράουτς ανέφερε:

«Θέλουμε το καλύτερο για το παιδί, να είναι καλά, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην γιαγιά του».

Όπως φαίνεται η αντίδρασή του δεν είναι αρνητική ενώ ο πληθυντικός που χρησιμοποιεί πιθανότατα αφορά την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η μικρή Λυδία, η κόρη της Κάρολαιν Κράουτς που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, έχει πλέον το επίθετο της μητέρας της, αφού η οικογένεια της δολοφονημένης γυναίκας επιθυμεί το κορίτσι να μην έχει τίποτα που να τή συνδέει με τον πατέρα της, μετά το άγριο έγκλημα που διαπράχθηκε τον Μάιο του 2021.

Μάλιστα, άλλαξε και επίσημα με δικαστική απόφαση το επίθετο της και πήρε το πατρικό της μητέρας της. Πιο συγκεκριμένα, προηγήθηκε η γραφειοκρατική διαδικασία από τις Διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Αγίας Παρασκευής και ο Δήμος ενέκρινε την αλλαγή του επιθέτου της. Τις διαδικασίες κίνησε ο δικηγόρος της οικογένειας Θανάσης Χαρμάνης από τον Βόλο. Το ανήλικο παιδί μετά τη δολοφονία της μητέρας της, ζει με τη γιαγιά της και την οικογένειά της στις Φιλιππίνες.

Το κοριτσάκι είχε βιώσει την πιο τραγική εμπειρία που θα μπορούσε να ζήσει ένα παιδί, αφού ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την τοποθέτησε πάνω στη νεκρή μητέρα του και σκηνοθέτησε μια ληστεία για να καλύψει τα ίχνη του, με τον οποία δεν έχει καμία επαφή πλέον. Ο ίδιος ύστερα από 37 ημέρες, ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ανακρινόμενος, ομολόγησε στους αστυνομικούς πως τη σκότωσε ο ίδιος. Στις 22 Ιουνίου κρίθηκε προφυλακιστέος με την κατηγορία της δολοφονίας της συζύγου του αλλά και του σκύλου τους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ