Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: «Η Ελλάδα θωρακίζεται με τα F-35»

Συναντώνται στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Η επιστολή αυτή επισφραγίζει σε βάθος τις σχέσεις της Ελλάδας με τις ΗΠΑ. Η κυβέρνηση ξεδιπλώνει με μεγάλη ταχύτητα το μεταρρυθμιστικό της πρόγραμμα. Μας απασχολεί η μεταρρύθμιση στα πανεπιστήμια, που έχει προκαλέσει μία αναταραχή, σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε και το δημόσιο πανεπιστήμιο», επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Μεταρρυθμίσεις και Πρωτογενής Τομέας στο Επίκεντρο της Συζήτησης

Στην ομιλία του, ο Μητσοτάκης επισήμανε το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης, εστιάζοντας στο νομοσχέδιο της ισότητας του γάμου για τα ομόφυλα ζευγάρια και σε άλλα σημαντικά νομοθετήματα, όπως αυτό που αφορά τα μη κρατικά ΑΕΙ. Επιπλέον, τόνισε τη σημασία της συνέχισης των σημαντικών μεταρρυθμίσεων, δηλώνοντας ότι η κυβέρνηση εκλέχθηκε για να μεταμορφώσει την Ελλάδα σύμφωνα με ένα φιλόδοξο πρόγραμμα.

Σχόλια της Προέδρου Σακελλαροπούλου και Συζήτηση για τις Κινητοποιήσεις των Αγροτών

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, από την πλευρά της, επισήμανε τη σημασία του διαλόγου και της λύσης προβλημάτων στον πρωτογενή τομέα. Εξέφρασε επίσης την άποψη ότι οι κινητοποιήσεις είναι ένας τρόπος για να εκφραστούν αντίθετες απόψεις και τόνισε τη σημασία της συνέχισης της λειτουργίας των πανεπιστημίων και της εξέλιξης των φοιτητών χωρίς διακοπές.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ