Μητσοτάκης: Καλύτεροι μισθοί για όλους – Να κάνουμε τη χώρα αναπτυξιακή μηχανή

Οι πολίτες την 21η Μαΐου είπαν «τρέξτε πιο γρήγορα να κάνετε πραγματικότητα τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος μας», ωστόσο «η δουλειά δεν έχει τελειώσει» ανέφερε από την Πάτρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. «Στην αρχή της μέρας της 25ης Ιουνίου οι κάλπες θα είναι άδειες. Πρέπει να γεμίσουν με εκατομμύρια ψήφους για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε» είπε, καλώντας τους πολίτες «να αυξήσουμε κι άλλο το ποσοστό μας για να μπορούμε να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε για την Ελλάδα της προκοπής και της περηφάνιας».

«Ειδικά εδώ στην Αχαΐα είχαμε βάλει μαζί ένα στοίχημα να πετύχουμε αυτό το οποίο κάποιοι πίστευαν ότι ήταν ακατόρθωτο: να κάνουμε την Αχαΐα και το δήμο Πάτρας γαλάζια. Το πετύχαμε», τόνισε σε ομιλία του σε συγκέντρωση πολιτών.

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για καλύτερους μισθούς για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ανάπτυξης. «Να κάνουμε τη χώρα μας μία αναπτυξιακή μηχανή και θέλω η Πάτρα να είναι η πρωταγωνίστρια της ανάπτυξης της επόμενης δεκαετίας», τόνισε. Αναφέρθηκε επιπλέον στην υλοποίηση του δρόμου που συνδέει τον Πύργο με την Πάτρα και στάθηκε στην προοπτική «να γίνει η Πάτρα μία εξωστρεφής πύλη της πατρίδας μας προς τη δυτική Ευρώπη».

Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι σημαντική προτεραιότητα της επόμενης τετραετίας θα είναι η αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ). «Εμείς θα οικοδομήσουμε το νέο δημόσιο Εθνικό Σύστημα Υγείας, απαντάμε σε όλους όσοι λένε ότι θέλουμε να ιδιωτικοποιήσουμε την υγεία» σημείωσε και υπογράμμισε ότι θα υπάρξουν συνεργασίες με τον ιδιωτικό τομέα αλλά για την παροχή δωρεάν υπηρεσιών υγείας στους ασφαλισμένους.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σημασία της ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων και τη σταθερή πολιτική για τα εθνικά μας θέματα. «Ταυτόχρονα η Ελλάδα θα εξακολουθεί να προστατεύει τα σύνορά της τα οποία είναι και σύνορα της Ε.Ε.» τόνισε.

Επεσήμανε ακόμη: «Ακολουθήσαμε μια αυστηρή αλλά δίκαιη πολιτική για το προσφυγικό και αυτή η πολιτική εκτός από τη διάσταση της εθνικής ασφάλειας είναι και μια βαθιά ανθρωπιστική πολιτική… Με την πολιτική μας ουσιαστικά συντρίψαμε τους διακινητές και αυτή την πολιτική θα τη συνεχίσουμε και την επόμενη τετραετία και θα δίνουμε ταυτόχρονα τον αγώνα μας στην Ε.Ε. για ευρωπαϊκή αλληλεγγύη στη διαχείριση του μεταναστευτικού-προσφυγικού».

Επανέλαβε πως «παντοδύναμος είναι μόνο ο κυρίαρχος ελληνικός λαός και αυτός καθορίζει τις κοινοβουλευτικές ισορροπίες στην επόμενη Βουλή» και τόνισε πως «ένα υψηλό ποσοστό είναι και μεγάλη ευθύνη και όσο μεγαλύτερο το ποσοστό τόσο πιο βαριά η ευθύνη να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Από την Πάτρα διαβεβαιώνω τους πολίτες ότι θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».

Κλείνοντας την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Θέλω να σας ζητήσω να κάνουμε μαζί αυτή την τελευταία μεγάλη προσπάθεια. Να μην αφήσουμε καμία δυνητική ψήφο να πάει χαμένη. Αν σε ένα πράγμα θα συμφωνήσω με τον Αλέξη Τσίπρα είναι ότι ναι, σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για τις ζωές μας».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ