Μητσοτάκης: Διπλά πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των κομμάτων δεξιά της Ν.Δ.

Τη βεβαιότητα ότι «η Χαλκιδική θα στείλει και πάλι το μήνυμα της μεγάλης νίκης στην κάλπη της 25ης Ιουνίου» εξέφρασε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Πολύγυρο, εξαπολύοντας βέλη τόσο κατά του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και κατά των κομμάτων που κινούνται δεξιά της Νέας Δημοκρατίας.

«Το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου ήταν σημαδιακό για τη βούληση της ελληνικής κοινωνίας, να συνεχίσουμε στο δρόμο της προκοπής και της εθνικής υπερηφάνειας. Πρέπει, όμως, να επανεπιβεβαιωθεί στην κάλπη της 25ης Ιουνίου με ακόμα υψηλότερα ποσοστά από αυτά που πετύχαμε στις προηγούμενες εκλογές» τόνισε.

Αναφερόμενος στο ναυάγιο στην Πύλο ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι στοχοποίησε το Λιμενικό Σώμα. «Θα αφήσουμε στην κρίση των πολιτών αυτούς οι οποίοι σε όποια ευκαιρία βρίσκουν -έχουν τη δυνατότητα και την ευκαιρία ουσιαστικά- αντί να υπερασπίζονται τη χώρα, να στοχοποιούν τη χώρα και να δίνουν τελικά επιχειρήματα στην τουρκική προπαγάνδα» είπε και συνέχισε λέγοντας:

«Είναι πολύ λυπηρό αυτό το οποίο έγινε τις τελευταίες ημέρες με τη στοχοποίηση του Λιμενικού Σώματος από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ για το τραγικό ναυάγιο της Πύλου. Και πραγματικά πολύ δυσάρεστο να βλέπουμε ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα να αναπαράγονται από την επίσημη Τουρκία και από την τουρκική προπαγάνδα».

Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να κλείσουν τα αυτιά τους και να ξανακάνουν την ίδια επιλογή που έκαναν και στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ψηφίζοντας Ν.Δ. ώστε την 25η Ιουνίου να αυξήσουν τα ποσοστά της. Ζήτησε να μην υπάρχει κανένας εφησυχασμός ενόψει των εκλογών της Κυριακής, να υπάρχει εγρήγορση και ιδιαίτερα για το νομό Χαλκιδικής είπε ότι ο στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι να εκλέξει και δεύτερο βουλευτή.

«Να συμπιέσουμε τα μικρότερα κόμματα που έκαναν την εμφάνισή τους από τα δεξιά της Ν.Δ.»

Τόνισε επίσης πως «πρέπει να συμπιέσουμε και κάποια μικρότερα κόμματα και κομματίδια, τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους από τα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία ήταν παντελώς άγνωστα, επικαλέστηκαν το θρησκευτικό συναίσθημα και νομίζω ότι παραπλάνησαν κάποιους συμπολίτες μας, οι οποίοι πίστευαν ότι με αυτό τον τρόπο εκφράζουν την πίστη τους, ψηφίζοντας ένα συγκεκριμένο κόμμα».

«Η Ορθοδοξία είναι πολύ μεγάλη για να φυλακίζεται στα όρια ενός κόμματος. Η πίστη μας ενώνει, δεν μας διχάζει και σε καμία περίπτωση τα ζητήματα της εκκλησίας δεν μπορούν να είναι αντικείμενο προεκλογικής κομματικής αντιπαράθεσης» υπογράμμισε και μίλησε για «υπεύθυνο πατριωτισμό» ενώ διαβεβαίωσε πως «η στιβαρή εξωτερική και αμυντική πολιτική θα συνεχιστεί με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στο κέντρο του Πολυγύρου και αντάλλαξε χειραψίες με πολίτες. Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας του στη Χαλκιδική είναι η Νικήτη και τα Νέα Μουδανιά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ