Ενημερώθηκαν οι εργαζόμενοι – αποχωρήσεις, αποζημιώσεις και επιστροφή με νέες συμβάσεις. Στο παρασκήνιο το όνομα Λαυρεντιάδη
Η “Espresso” και το espressonews.gr περνούν σε νέα ιδιοκτησία, με τους εργαζόμενους να λαμβάνουν ήδη επίσημη ενημέρωση για τις αλλαγές. Το πλάνο που παρουσιάστηκε προβλέπει λύση των υφιστάμενων συμβάσεων, καταβολή αποζημιώσεων και επιστροφή του προσωπικού με νέα εργασιακή σχέση υπό το επόμενο σχήμα.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο υπό διαμόρφωση ιδιοκτησιακό πλαίσιο εμφανίζεται να έχει ρόλο ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, με τις σχετικές συζητήσεις να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Το νέο σχήμα, όπως μεταφέρεται στο παρασκήνιο, επιδιώκει πλήρη αναδιοργάνωση του εντύπου και της ιστοσελίδας, με αλλαγές σε δομή, περιεχόμενο και λειτουργία.
Το επόμενο διάστημα αναμένεται να αποσαφηνιστούν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας και το μοντέλο λειτουργίας της νέας “Εspresso”. Για την ώρα, το μόνο βέβαιο είναι ότι η εφημερίδα μπαίνει σε περίοδο μετάβασης, με την αγορά των media να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.