«Μεγαλύτερη σοβαρότητα» – Νέα επίθεση Αλαφούζου στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Νέα επίθεση Αλαφούζου στην κυβέρνηση Μητσοτάκη: Η Καθημερινή σημειώνει στο κύριο άρθρο της, στην πρώτη σελίδα, σχετικά με το κυκλοφοριακό, ότι «χρειάζεται μεγαλύτερη σοβαρότατα και σχεδιασμός, πριν εγκλωβιστούμε όλοι σε μια διαρκή… ακινησία».

Η εφημερίδα ασκεί για ένα ακόμα θέμα κριτική στην ηγεσία της χώρας, προσθέτοντας: «Θα περίμενε κανείς πως η κυβέρνηση, σε συνεργασία με την αυτοδιοίκηση, θα μελετούσε και θα λάμβανε μέτρα, όχι απαραιτήτως άμεσης απόδοσης, καθώς το ζήτημα δεν αφορά μόνο την Τροχαία».

Η εφημερίδα αναφέρει ότι διαπιστώνει το αντίθετο και σημειώνει ότι «Κύριες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, όπως στην περίπτωση της Βασ. Όλγας, επιχειρούνται αυθαιρέτως». Ακόμα παρατηρεί ότι μια νέα πόλη χτίζεται στα νότια της χώρας «χωρίς καμιά συζήτηση και κανέναν σχεδιασμό για το πώς θα αντιμετωπιστεί το αναπόφευκτο κυκλοφοριακό χάος».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα