Μεγάλη ένταση για τη δολοφονία της Κυριακής μπροστά στις κάμερες – Πέταξε το μικρόφωνο κι έφυγε ο πρόεδρος των Αστυνομικών (vid)

Μεγάλη ένταση σήμερα, στο πλατό του «Χαμογέλα και πάλι» ανάμεσα στον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο και στον Γιώργο Καλλιακμάνη, πρόεδρο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής.

Οι δύο άντρες ήρθαν σε σύγκρουση με αφορμή το περιστατικό γυναικοκτονίας που σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων και κόστισε τη ζωή της νεαρής Κυριακής, η οποία είχε σπεύσει να ζητήσει από τους αστυνομικούς προστασία από τον πρώην σύντροφό της.

«Με όλο τον σεβασμό όλα αυτά που λες τα ακούω βερεσέ. Αυτά δεν έχουν καμία σημασία για τον πατέρα της κοπέλας, για τον πατέρα της Τοπαλούδη, για τον πατέρα της Κάρολαιν, για όλους αυτούς τους ανθρώπους, δεν έχουν καμία σημασία. Θα σας πνίξει η οργή των πολιτών, δεν έχετε καμία δικαιολογία. Μου επιτρέπεις, δεν μου επιτρέπεις τα παιδιά δεν γυρίζουν πίσω, όσο και να φωνάζεις. Θα μας πνίξει όλους η κοινωνική οργή! Θα ήθελα να έχεις την ψυχραιμία να καταλάβεις ότι δεν είναι προσωπικό το ζήτημα» σχολίασε ο δημοσιογράφος του MEGA.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ