Μαγνησία: Πέθανε άνδρας που είχε πέσει λόγω αδιαθεσίας από την γαστρεντερίτιδα – Οργισμένοι χωρίς νερό οι κάτοικοι (vid)

Μεγάλη είναι η θλίψη που επικρατεί στην Μαγνησία καθώς κατέληξε σήμερα το πρωί ένας 85χρονος ο οποίος είχε πέσει λόγω αδιαθεσίας από την γαστρεντερίτιδα που ταλαιπώρησε αρκετούς κατοίκους στο Στεφανοβίκειο και τον Ριζόμυλο πριν από λίγο καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά από την πτώση του και νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείο Βόλου.

Για αρκετές ημέρες βρισκόταν σε καταστολή και η υγεία του δεν είχε δείξει σημάδια βελτίωσης. Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί είχαν ενημερώσει τους συγγενείς του για την σοβαρή κατάσταση της υγείας του.

Η οικογένειά του είχε καταθέσει αγωγή κατά της δημοτικής αρχής και της ΔΕΥΑΡΦ για καταβολής αποζημίωσης για ηθική βλάβη. Και άλλοι κάτοικοι αναμένονται να κάνουν το ίδιο καθώς κινδύνεψαν τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδιά τους.

Την ίδια στιγμή, χωρίς νερό παραμένουν οι κάτοικοι σε Ριζόμυλο και Στεφανοβίκειο για 12η ημέρα, καθώς ακόμα αναμένονται τα αποτελέσματα από τις νέες δειγματοληψίες που έχουν κάνει Περιφέρεια Θεσσαλίας και ΕΟΔΥ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ