Λάκης Λαζόπουλος: Σε παραλία της Πάρου ετοιμάζει την επιστροφή του (pic)

«Nαυαγός» Λαζόπουλος στην Πάρο για χάρη του θεάτρου! Ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» τσάκωσε τον δημοφιλή δημιουργό στην παραλία Καλαμιές του νησιού, ξαπλωμένο σε μια πετσέτα (και όχι φυσικά σε ξαπλώστρα, μια και ο ίδιος ανήκει στο κίνημα της πετσέτας που ξεκίνησε από την Πάρο).

Μάλιστα, ύστερα από σχετικό ρεπορτάζ μάθαμε πως ο Λαζόπουλος δεν αράζει στην παραλία μόνο για να κάνει τα μπάνια του, αλλά και για να είναι συγκεντρωμένος ώστε να γράφει τα νέα του έργα, τα οποία θα προκαλέσουν αίσθηση, μια και το θεατρικό γεγονός του χειμώνα θα έχει την υπογραφή του!

lakis lazopoulos2808

Ο λόγος; Ο αγαπητός δημιουργός και ηθοποιός επανέρχεται (στις 22 Δεκεμβρίου) στο θέατρο «Βέμπο», με τον ταλαντούχο χορογράφο και σκηνοθέτη μουσικών παραστάσεων Κωνσταντίνο Ρήγο, με το πιο ανατρεπτικό έργο και υπόσχεται γέλια μέχρι δακρύων! Να σημειωθεί ότι ο Λάκης Λαζόπουλος έχει να παίξει στο θέατρο «Βέμπο» από το 1982, εκεί όπου έγινε πρωταγωνιστής από τον Βαγγέλη Λιβαδά, με την επιτυχημένη επιθεώρηση «Αλλαγή και πάνω τούρλα».

Μετρ της κωμωδίας

Ως θεατρικός επιχειρηματίας-θρύλος ο αείμνηστος Βαγγέλης Λιβαδάς είχε συνεργαστεί με όλους τους Ελληνες συγγραφείς, όπως ο Γρηγόριος Ξενόπουλος, ο Σπύρος Μελάς, ο Δημήτρης Ψαθάς, ο Αλέκος Σακελλάριος, ο Κώστας Πρετεντέρης, αλλά και ο Λάκης Λαζόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το «Βέμπο» θα συνεχίσει να είναι το θεατρικό σπίτι του Λάκη Λαζόπουλου, αφού θα ανεβάσει το 2024 και ένα κλασικό θεατρικό έργο από έναν μοναδικό μετρ της κωμωδίας.

Στη νέα του παράσταση θα δώσει βήμα και στους σπουδαστές της θεατρικής του σχολής «Τεχνών 100», αφού οι τριτοετείς φοιτητές του θα παίξουν μαζί του! Επίσης, μαθητές του Σχολής «Πρόβα – Μαίρη Ραζή», με την οποία ο Λάκης έχει μια άψογη συνεργασία, θα έχουν προτεραιότητα για συνεργασία τους. Δεν είναι τυχαίο ότι οι προδιαγραφές των δύο σχολών έχουν όλα τα εχέγγυα σπουδών Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Μέσα σε όλα αυτά πληροφορηθήκαμε πως η σχολή «Τεχνών 100», την οποία έχει ιδρύσει και διευθύνει ο Λάκης Λαζόπουλος, θα συνεργαστεί με το Ιδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης»! Εν τω μεταξύ, ολοκλήρωσε τη συγγραφή των επεισοδίων της τηλεοπτικής σειράς με τρεις κύκλους (συνολικά 30) «Greek Father», «Πνίξε τη Γιολάντα» και «Ηρθε η Γιολάντα», με τα γυρίσματα να ξεκινούν τον Οκτώβριο!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ