Κόντρες στη Βουλή για το «Χριστός Ανέστη»

Κόντρες στη Βουλή για το «Χριστός Ανέστη» ανάμεσα στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο και την προεδρεύουσα Ολγα Γεροβασίλη.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, η κα Γεροβασίλη ευχήθηκε χρόνια πολλά, παραλείποντας ωστόσο να πει «Χριστός Ανέστη».

Ο κ. Βελόπουλος ούτε λίγο, ούτε πολύ την… κατακεραύνωσε: «Χριστός Ανέστη» λέμε, κυρία πρόεδρε της Βουλής. Το «χρόνια πολλά» είναι όταν γιορτάζω εγώ, εσείς και οι υπόλοιποι φίλοι και γνωστοί. Λέμε “Χριστός Ανέστη” και “Αληθώς Ανέστη” ανταπαντά ο έτερος», είπε ο κ. Βελόπουλος.

Στο θέμα παρενέβη και ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός, που ακολούθησε τον κ. Βελόπουλο στο βήμα του κοινοβουλίου.

«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, να κλείσω με το κοσμοχαρμόσυνο μήνυμα. «Χριστός Ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας και τοις εν τοις μνήμασιν ζωήν χαρισάμενος».

Και όπως ακούμε εκείνη την ωραία νύχτα στις εκκλησιές μας, «Αναστήτω ο Θεός και διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί αυτού» έκλεισε την ομιλία του ο κ. Νατσιός.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.