Κόλαφος κατά Άδωνι από Κακλαμάνη: «Πώς θα γίνουν τα απογευματινά χειρουργεία;» (vid)

Την άποψη ότι πρακτικά είναι αδύναντον να γίνουν τα απογευματινά χειρουργεία, εξέφρασε ο Νικήτας Κακλαμάνης, εκθέτοντας τον υπουργός της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

«Εγώ δεν είμαι αντίθετος για την άσκηση ιδιωτικού έργου από τους γιατρούς του ΕΣΥ το απόγευμα. Βασική όμως προϋπόθεση είναι ότι προηγουμένως θα έχουν στελεχωθεί τα δημόσια νοσοκομεία» επισήμανε αρχικά, μιλώντας στο Attica ο πρώην Υπουργός Υγείας.

«Εγώ τον Φεβρουάριο του 2020, όταν πρωτοξεκίνησε η ιστορία του covid, βγήκα δημόσια και είπα “ενισχύστε, στελεχώστε, βοηθήστε το ΕΣΥ” και τότε τα κυβερνητικά παπαγαλάκια μου έκαναν επίθεση, βεβαίως το αποτέλεσμα με δικαίωσε, γιατί το ΕΣΥ κράτησε το καράβι και όχι ο ιδιωτικός τομέας» είπε στη συνέχεια, ο βουλευτής της Ά Αθηνών.

Επιπλέον αναφέρθηκε σε μαρτυρία αναισθησιολόγου από τη Ρόδο, η οποία όπως είπε κατήγγειλε πως «αντί για εννέα αναισθησιολόγοι είναι τέσσερις, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα από τις 6 χειρουργικές αίθουσες να λειτουργούν οι δύο και ενίοτε οι τρεις».

«Πώς θα γίνουν τα απογευματινά χειρουργεία;» διερωτήθηκε. «Πρακτικά είναι αδύνατο. Με την προϋπόθεση βέβεια ότι δεν θα αλλάξει τίποτα από το πρωινό πρόγραμμα όπως έχει δεσμευτεί ο κύριος Γεωργιάδης. Εγώ πιστεύω στη δέσμευσή του, αλλά πρακτικά δεν βλέπω πώς μπορεί να γίνει, το βλέπω εξαιρετικά δύσκολο» κατέληξε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ