Κόβουν τους «φίλους» από τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Το άνοιγμα της διαδικασίας για την εκλογή προέδρου και από φίλους του κόμματος –και όχι μόνο από τα μέλη– δεν φαίνεται, προς το παρόν τουλάχιστον, να προχωράει, όπως μεταδίδει το paron.gr, καθώς είναι εκτός πλαισίου καταστατικού, λένε διάφοροι κομματικοί παράγοντες στην Κουμουνδούρου.

Όλα δείχνουν πως η ψηφοφορία θα διεξαχθεί, όπως τον Μάιο του 2022. Θα προσέρχονται να επιλέξουν τη νέα ηγεσία οι ήδη εγγεγραμμένοι αλλά και όσοι βρεθούν στις κάλπες και επιθυμούν να γίνουν μέλη του κόμματος.

Στις διαδικαστικές συσκέψεις συμμετέχουν ο Λευτέρης Κρέτσος, ως επικεφαλής του isyriza, o Μπάμπης Παπαδάκης, από το Γραφείο Τύπου, ενώ κάθε υποψήφιος έχει και έναν συνεργάτη που παρακολουθεί τα τεκταινόμενα. Παράλληλα, επιβλέπουν τα Δελτία Τύπου που βγαίνουν και προωθούν τα αντίστοιχα των υποψηφίων τους.

Η παραπάνω επιτροπή θα επιβλέψει και την επικοινωνιακή καμπάνια, προκειμένου να είναι αυξημένη η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία. Αυτή θα γίνει μέσω του διαδικτύου αλλά και μέσω σποτ που θα ετοιμαστούν. Τα υλικά από τις συνεντεύξεις και τις περιοδείες των υποψηφίων ανεβαίνουν στο isyriza και τα κομματικά Μέσα συνδράμουν για να προβάλουν τις δράσεις τους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ