Κυνική ομολογία του Προέδρου του ΟΣΕ: Έτσι πάνε να «κουκουλώσουν» το έγκλημα στα Τέμπη

Σοκάρουν τα όσα ακούστηκαν για το έγκλημα των Τεμπών, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για την αναβάθμιση του Προαστιακού σιδηροδρόμου δυτικής Αττικής.

Αυτά έρχονται να προστεθούν στο τεράστιο παζλ που έχει σχηματιστεί και δείχνει μια ξεκάθαρη εικόνα συγκάλυψης της αλήθειας των κυβερνητικών ευθυνών.

Η συγκεκριμένη συνεδρίαση έγινε στις 12 Δεκεμβρίου, την ώρα που έξω από τη Βουλή οι συγγενείς των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας ξεσπούσαν οργισμένοι.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του ΟΣΕ Παναγιώτης Τερεζάκης που ήταν παρών στη συνεδρίαση, προχώρησε σε μια άκρως κυνική ομολογία, η οποία δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες ως προς το τι ακριβώς συνέβη μετά την τραγωδία και το πώς αυτή αντιμετωπίζεται από τις Αρχές…

Είπε συγκεκριμένα:

«Τα καταγραφικά στους σταθμούς λειτουργούν. Ο Εισαγγελέας όμως και ο Ανακριτής και υπάρχει το έγγραφο της ανακριτικής Αρχής, μας τα ζήτησε ενάμισι μήνα μετά. Βάσει της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η εταιρεία που κρατάει τις καταγραφές είναι υποχρεωμένη στις 15 μέρες να τα σβήνει. Αυτή είναι η αλήθεια και μπορείτε να τη διαπιστώσετε όποτε θέλετε. Μάλιστα μας ζήτησε ο Ανακριτής και δώσαμε τις κασέτες και τους σκληρούς δίσκους οι οποίοι είχαν σβηστεί, μήπως μπορέσουν με ειδική επεξεργασία να αναπαράγουν το υλικό. Αυτό είναι το γεγονός…»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ