Κρίσιμη η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα – Καμιά προσπάθεια για αποσωλήνωση (vid)

Στην εντατική του «Γ. Γεννηματάς» για 12η μέρα εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας με την κατάστασή του να παραμένει ιδιαίτεραρα κρίσιμη.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στο «Πρωινό» ότι οι γιατροί δεν κατάφεραν ακόμη να προxωρήσουν σε αποσωλήνωση με τη Φωτεινή Πετρογιάννη να επισημαίνει ότι αυτό δεν προβλέπεται να συμβεί άμεσα, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων του τραγουδιστή δεν είναι ενθαρρυντικά.

«Δεν έγινε ούτε χθες και δεν θα γίνει ούτε σήμερα προσπάθεια αποσωλήνωσης και ίσως να μη γίνει σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Για να γίνει αυτή η διαδικασία, πρέπει και οι ενδείξεις του ασθενή και τα αποτελέσματα των εξετάσεων να δίνουν την εντύπωση στους γιατρούς πως αν το κάνουν θα έχουν ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτή τη στιγμή, τα δεδομένα που έχουν στα χέρια τους οι γιατροί δεν δείχνουν πως αν προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο θα έχουν μια καλή έκβαση. Το γεγονός ότι έχουν γίνει και κάποιες προσπάθειες που δεν έχουν στεφθεί με επιτυχία, τους αφήνει να το σκέφτονται» είπε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Πετρογιάννη με τον Γιώργο Λιάγκα να προσθέτει:

«Το γεγονός ότι παρατείνεται, δεν είναι κάτι αισιόδοξο. Θα έπρεπε να έχει αποσωληνωθεί».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ