Κοροϊδεύουν τον κόσμο: Καμία προοδευτική συγκυβέρνηση δεν θα υπάρξει γιατί…

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αυτά τα λίγα που θα σας γράψω παρακάτω τα γνωρίζει και ο Τσίπρας. Αλλά τι να κάνει; Προσπαθεί να βρει συγκυριακή διέξοδο από τα αδιέξοδα που ο ίδιος δημιούργησε με τις ανοησίες της απλής αναλογικής.

Έτσι αντί να κάνει εκστρατεία παρουσίασης κυβερνητικού προγράμματος τρώει το χρόνο του και το χρόνο μας καθημερινά εκλιπαρώντας για στήριξη, ώστε να τον κάνουν πρωθυπουργό. Θα κάνει λέει προοδευτική συγκυβέρνηση με τον Ανδρουλάκη λέει, παρά το γεγονός ότι ο Ανδρουλάκης αρνείται. Αλλά και πάλι. Γίνεται προοδευτική συγκυβέρνηση με τους παραγιούς του Σημίτη, του Παπαντωνίου και του Βενιζέλου; Ας το σκεφτεί ο ψηφοφόρος. Θα ψηφίσει Τσίπρα για να το προκύψουν υπουργοί τα ορφανά του Σημίτη, του Παπαντωνίου και του Βενιζέλου. ΝΤΡΟΠΗ!

Ωστόσο, δεν πρόκειται ποτέ να γίνει προοδευτική ή δημοκρατική συγκυβέρνηση. Ισχυρά συμφέροντα από τα οποία είναι εξαρτημένος ο Ανδρουλάκης δεν θα τον αφήσουν ποτέ να συνεργαστεί με τον Τσίπρα.

Άσε που αν πιστέψουμε τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων προσκείμενων στον ΣΥΡΙΖΑ ο Μητσοτάκης οργανώνει αποστασία στο ΠΑΣΟΚ, που μπορεί να περιπλέξει στα πράγματα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ