Καταρρέουν τα ποσοστά της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα – Τι δείχνουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις του Μαξίμου

Το Μαξίμου έλαβε κάποιες ιδιαίτερα ανησυχητικές δημοσκοπήσεις που δεν είδαν το φως το δημοσιότητας, όμως, άνθρωπος που έγινε γνώστης του περιεχόμενού τους, σύμφωνα με το bankingnews.gr, είναι πεπεισμένος ότι η εικόνα της ΝΔ είναι πολλαπλώς τραυματισμένη.
Είναι τα χειρότερα ποσοστά που έχω δει ποτέ στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα πει ξεκάθαρα.

Σύμφωνα με το στέλεχος αυτό, η ΝΔ φυλλοροεί επικίνδυνα στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, στην Θεσσαλονίκη και τους όμορους δήμους.
Εκεί θα βρούμε την Ελληνική Λύση ακόμα και τρίτη πολιτική δύναμη ενώ σε κάποιες περιοχές τέταρτη βγαίνει η ΝΙΚΗ του Δημήτρη Νατσιού.

Η Θεσσαλονίκη είναι άλλη μία περιοχή που έχει αρκετά αντι-μητσοτακικά χαρακτηριστικά.
Η ΝΔ έχει τα χειρότερα ποσοστά στην Θεσσαλονίκη από όλη την επικράτεια ενώ λένε πολλοί ότι δεν είναι τυχαία τα πρόσφατα επεισόδια στην πόλη απέναντι στον Κασσελάκη και σε άλλους πολιτικούς. Το αντισυστημικό στοιχείο είναι πλέον πολύ έντονο στην πόλη, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια εξόργισε ενώ σε συνδυασμό με το μεταναστευτικό και τη Συμφωνία των Πρεσπών, η ΝΔ έχει χάσει για πάντα το πατριωτικό κοινό της πόλης.

Ο Καραμανλής δεν υπάρχει πλέον για να βοηθήσει στην Μακεδονία

Μία σκέψη ήταν να ενεργοποιήσουν τον Κώστα Καραμανλή, το πρώην αρχηγό, όμως, εκείνος δεν θέλει να έχει σχέση με την σημερινή διακυβέρνηση και το έχει τονίσει πολλές φορές.
Όμως, είναι πέρα για πέρα χολωμένος για τη στάση που κρατάει το κόμμα σε πολλά θέματα.
Στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, στα ζητήματα θεσμών αλλά κυρίως στα θέματα ιδεολογικής κατεύθυνσης.
Ο Μητσοτάκης φρόντισε να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Κ. Καραμανλή όταν ο δεύτερος μίλησε για τις υποκλοπές και για την ανάγκη να καταθέσουν όλοι στην ΕΥΠ αρνούμενοι το απόρρητο των πληροφοριών.

Η ΝΔ θα πέσει κάτω από το 33%

Οι ψηφοφόροι έχουν θυμώσει με την στροφή του κόμματος στο Κέντρο και στις αριστερίζουσες ατζέντες.
«Η ΝΔ έχει γίνει φορέας της woke κουλτούρας» θα πει μεγάλο στέλεχος του κόμματος και θεωρεί ότι στις ευρωεκλογές τα ποσοστά της ΝΔ θα πέσουν κάτω από 33%, η δική του πρόβλεψη μιλάει για ένα 31% το πολύ.
Θα πει, επίσης, ότι υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια που στην πρώτη γραμμή του ευρωψηφοδελτίου είναι πρόσωπα που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.
Γι’ αυτό και υπάρχει αυτή η πρεμούρα της Πειραιώς να βρουν ένα πρόσωπο με δεξιό παρελθόν μπας και κρατήσουν τις διαρροές, «ξεθάβοντας» ακόμα και τον Γιώργο Καρατζαφέρη ή τον Φαήλο Κρανιδιώτη…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ