Καταιγίδα εξελίξεων: Ψάχνουν τα βίντεο για τη δολοφονία της Αναστάζια

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, την ώρα που ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης ανέφερε πως «πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις».

Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός είναι ο… άνθρωπος που την είδε τελευταίος και που από την πρώτη στιγμή κρίθηκε ύποπτος καθώς έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις στη διάρκεια της ανάκρισής του από τους αστυνομικούς. O Μπαγκλαντεσιανός πήρε προθεσμία για την Τετάρτη με την ίδια κατηγορία που είναι η αρπαγή. Ωστόσο, στο μεσοδιάστημα, όποια νέα στοιχεία τυχόν προκύψουν θα τεθούν και αυτά υπόψη του ανακριτή από την Αστυνομία.

Τα βίντεο που έχουν συλλεχθεί από τις αστυνομικές Αρχές είναι δηλωτικά για τις κινήσεις του 32χρονου.

Ένα αρχικό βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον 32χρονο με την 27χρονη να φεύγουν από το μίνι μάρκετ με το μηχανάκι του προς το σπίτι του, όπου έκατσαν περίπου 20 λεπτά, όπως μεταδίδει ο Alpha και η εκπομπή Tlive. «Τους είδα που ήρθαν στο σπίτι. Κάθισαν λίγη ώρα, κάπνισαν και μετά έφυγαν. Εγώ κοιμήθηκα, δεν μπορούσα να τον περιμένω. 

Ο 32χρονος επέστρεψε νωρίς το πρωί. Όταν ξύπνησα είδα τα ρούχα του που ήταν γεμάτα με χώμα, άχυρα και χόρτα. Δεν μου είχε αναφέρει ποτέ ότι σκεφτόταν να φύγει στην Ιταλία» είπε ο συγκάτοικος του 32χρονου. Υπενθυμίζεται μάλιστα, ότι σύμφωνα με πληφορορίες, στο σπίτι του 32χρονου βρέθηκε γενετικό υλικό της κοπέλας σε τσιγάρο, καθώς και αποτυπώματά της σε σημεία του σπιτιού. Αφού, λοιπόν, πέρασαν 20 λεπτά, οι δυο τους έφυγαν από το σπίτι μαζί με κατεύθυνση την περιοχή όπου έμενε παλαιότερα ο 32χρονος. Ωστόσο, μετά από λίγη ώρα φαίνεται εκείνος να φεύγει μόνος του από την περιοχή.

Την επομένη, σε άλλο βίντεο, ο 32χρονος έχει καταγραφεί να φτάνει με το ποδήλατο του σε μίνι μάρκετ στο Μαρμάρι. Εκεί, ζητά να κάνει ανάληψη χρημάτων μέσω εταιρείας μεταφοράς χρημάτων, τα οποία έχουν στείλει από το Κουβέιτ και, αφού κάνει ανάληψη, ρωτά αν μπορούν να του εκδώσουν αεροπορικό εισιτήριο. Οι υπάλληλοι του μίνι μάρκετ του λένε πως δεν γίνεται και αυτός αποχωρεί.

Άλλη κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον 32χρονο το απόγευμα της Τετάρτης μέσα σε πανικό να αποχωρεί από το σπίτι και να γυρνά λίγο ώρα αργότερα ταραγμένος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ