«Κατέρρευσε»: Ο Τεμπονέρας ήθελε να πάει για ευρωβουλευτής, αλλά έγινε η μεγάλη ανατροπή – Ένας διάλογος-φωτιά και η καρδάρα με το γάλα που χύθηκε

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Η στήλη επιμένει: Ο Διονύσης Τεμπονέρας είναι μία από τις πλέον λαμπρές περιπτώσεις στον χώρο της Αριστεράς-Κεντοαριστεράς. Με όνομα βαρύ, με όνομα που κουβαλά υψηλούς συμβολισμούς για τη Δημοκρατική Παράταξη, αλλά και με ικανότητες αναμφισβήτητες, θα μπορέσει στο μέλλον να διαδραματίσει κορυφαίο ρόλο στο μέλλον στην υπόθεση της ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης.

Όμως, έχει κάποιες επιρροές που δεν τον αφήνουν να σκεφτεί καθαρά. Δείχνει μπερδεμένος και κάνει κινήσεις αψυχολόγητες. Για παράδειγμα. Στην αρχή ήθελε να γίνει γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ. Στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ τα έλεγε μπερδεμένα. Σίγουρα το σκέφτεται για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, στο μέλλον, αλλά αδυνατεί να δει την μεγάλη εικόνα. Εγκλωβισμένος δείχνει να ακολουθεί ότι τον συμβουλεύει ο Αντώνης Κοτσακάς, ο οποίος με τη σειρά του αδυνατεί να αντιληφθεί τη συμβαίνει στην παρούσα συγκυρία. Δεν έχει ξεκάθαρο σχέδιο και αντικειμενικό σκοπό ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Και τώρα; Τώρα, μαθαίνω ότι είχε δρομολογηθεί η υποψηφιότητά του για την ευρωβουλή. Με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά, έχυσε την καρδάρα με το γάλα. Εγκλωβίστηκε με τη συμμετοχή του στην εκδήλωση με τους Αχτσιόγλου και Χριστοδουλάκη.

Δεν αντιλήφθηκε πλήρως τι συνέβη. Αφού να φανταστείτε ρωτούσε συνομιλητή του: “Λες τώρα να έχω πρόβλημα με τη συμμετοχή μου στο ευρωψηφοδέλτιο;”.

Μάλλον δεν αντιλήφθηκε ότι μάλλον κόπηκε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ