«Κατέρρευσε» ο Στέφανος Τζουμάκας μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη

Με σκληρά λόγια και κρατώντας επιφυλάξεις μίλησε ο Στέφανος Τζουμάκας λίγες ώρες μετά την εκλογική του Στέφανου Κασσελάκη στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τζουμάκας -ο οποίος έμεινε εκτός του β’ γύρου των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ- δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το κόμμα, ενώ υποστήριξε ακόμη πως θεωρεί ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος.

«Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε όλη την κατάσταση. Θετικό το ότι τον επέλεξε τόσος κόσμος, αλλά ο κόσμος δεν ψηφίζει πάντα με αρχές. Πολλές φορές ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται», σημείωσε μιλώντας τον ΣΚΑΪ.

«Εμφανίστηκαν πάρα πολλοί τυχοδιώκτες μετά την παραίτηση Τσίπρα»

«Πολλοί πλασάρονται ως νέα εποχή και έρχονται από το παμπάλαιο παρελθόν. Θα δούμε εάν πρόκειται για μια ακόμη φάρσα στην πολιτική ιστορία ή εάν όντως υπάρξει μια άλλη πολιτική. Με την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα δημιουργήθηκε μια κρίση ηγεσίας στο χώρο και μια κρίση πολιτικής. Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν πάρα πολλοί τυχοδιώκτες για να μπορέσουν να μπουν σε ένα προοδευτικό κόμμα, στην πολιτική και γενικά να μπουν στη χώρα».

«Τον έφεραν (εννοεί τον Σ.Κασσελάκη) από τις ΗΠΑ. Έπαιζε στα χρηματιστήρια, ο τζογαδόρος θα είναι στην πολιτική;», σημείωσε, ενώ όσον αφορά το εάν θα παραμείνει στο κόμμα μετά την επικράτηση Κασσελάκη απάντησε: «Αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία που θα έχει ο χώρος αυτός». Όσον αφορά εάν ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μείνει ενωμένος ο κ. Τζουμάκας υποστήριξε πως με αυτήν την πολιτική με τίποτα, ενώ εξέφρασε την άποψή του ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι μεταβατικός αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ