«Κατέρρευσε» και ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας μετά τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη (vid)

Ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε τον προβληματισμό του αναφορικά με τον τρόπο που αντιλαμβάνονται κάποιοι τις συμβουλές στα παχύσαρκα άτομα. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι όταν αυτές δίνονται με καλή πρόθεση, με γνώμονα όχι την εμφάνιση αλλά την καλή υγεία, τότε εκείνοι δεν θα έπρεπε να παρεξηγούνται με τους συναδέλφους του να επισημαίνουν, ωστόσο, ότι οι παχύσαρκοι μπορεί να μη νιώθουν άνετα όταν κάποιος τους «κουνά το δάχτυλο».

«Ένας άνθρωπος που είναι φανερά χοντρός, φανερά παχύσαρκος, έχει περισσότερες πιθανότητες να πάθει διάφορες ασθένειες. Άρα λοιπόν, αν με αγάπη και όχι με χλευασμό πω σε έναν παχύσαρκο, έναν χοντρό «ρε μεγάλε μαζέψου λίγο γιατί κρίμα είναι», του το λέω για να είναι ωραίος; Του το λέω για να είναι υγιής. Αλλά η κοινωνία δυστυχώς, ακόμα και αυτή την αγάπη που εκφράζουμε σε έναν φίλο μας, τείνει να την ποινικοποιήσει και να την κάνει ότι είναι bullying» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής με τις αντιδράσεις των συνεργατών του να ρίχνουν κι άλλο… λάδι στη φωτιά.

«Αυτό που κάνετε είναι αισχρός λαϊκισμός και ο Βαγγέλης και εσύ, μιλάμε για κάτι άλλο και λαϊκίζετε με τον εύκολο τρόπο!».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ