Κασσελάκης για τράπεζες: «Καρτελοποίηση, υπέρογκα κέρδη, εργασιακή επισφάλεια»

Προσεχώς, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προτίθεται να καταθέσει ερώτηση στη Βουλή σχετικά με τις τράπεζες, όπως επισημάνθηκε από τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, κατά τη διάρκεια συνάντησης με εκπροσώπους των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς.

Στη συνάντηση που διεξήχθη στο γραφείο του κ. Κασσελάκη στη Βουλή, ο ίδιος δήλωσε: “Διαπιστώσαμε ότι ο τραπεζικός κλάδος στην Ελλάδα εκδηλώνει σημάδια καρτελοποίησης, χαμηλής ποιότητας υπηρεσιών και υπέρογκων κερδών, ενώ οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν επισφάλεια”.

Από την πλευρά του, ο τομεάρχης Εργασίας, Γιώργος Γαβρήλος, τόνισε την ανάγκη διατήρησης των θέσεων εργασίας και παροχής καλύτερων υπηρεσιών από τις τράπεζες, ειδικά στην περιφέρεια. Ο τομεάρχης Οικονομικών, Νίκος Παππάς, υπογράμμισε το ζήτημα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών με δημόσια κεφάλαια και τη σημαντική διαφορά στα επιτόκια.

Στο κλείσιμο, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σχεδιάζει να καταθέσει ερώτηση στη Βουλή και να παρουσιάσει τις θέσεις του για τον τραπεζικό τομέα στο επόμενο διάστημα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ