Καραγιάννης και Σπίρτζης στο κάδρο των ευθυνών για το έγκλημα των Τεμπών

Η Πυθία σχολιάζει

Δεν πρέπει να περνά στα ψιλά, αλλά συμβαίνει. Από τους βαρύγδουπους τίτλους των ΜΜΕ για τα πορίσματα των κομμάτων που αφορούν στο έγκλημα των Τεμπών απουσιάζει το όνομα του πρώην υφυπουργού Μεταφορών Γιώργου Καραγιάννη. Πρόκειται για ένα πρόσωπο κλειδί αναφορικά με την μη υλοποίηση της σύμβασης 717/2014. Πρόκειται για μία υπόθεση που χρήζει ποινικής διερεύνησης. Οι ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών βαραίνουν σειρά προσώπων. Η περίπτωση του Γιώργου Καραγιάννη αναφέρεται με απόλυτη σαφήνεια στο πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί ότι για τον πρώην Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Γεώργιο Καραγιάννη, ο οποίος είχε την άμεση εποπτεία και την ευθύνη των έργων υποδομής για την ΕΡΓΟΣΕ, δεν απαιτείται άρση ασυλίας ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια καθώς δεν έχει εκλεγεί Βουλευτής.

Οι ευθύνες, όμως, είναι και διαχρονικές. Θα το διαπιστώσει κανείς στα πορίσματα τόσο του ΠΑΣΟΚ, όσο και του ΚΚΕ.

Αναφορικά με τις ευθύνες του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κ. Σπίρτζη, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σημειώνουν ότι «και εκείνος δεν κήρυξε έκπτωτο τον ανάδοχο της σύμβασης για τις τεράστιες καθυστερήσεις στην εκτέλεση του έργου ως όφειλε και επέλεξε να αγνοήσει τις προειδοποιήσεις για τα υπαρκτά ζητήματα ασφαλείας στον σιδηρόδρομο».

Και βέβαια, και το ΚΚΕ ζητά την παραπομπή του Χρήστου Σπίρτζη με κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ