«Καλά κάνουν και εξεγείρονται οι νέοι – Πρέπει να μας μουτζώσουν» – Ομολογία ενοχής από τον φοβισμένο Μπάμπη

Οχτώ μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη και η οργή ξεχειλίζει… Χιλιάδες συνεχίζουν να διαμαρτύρονται για τις συνθήκες που επικρατούν στον ελληνικό σιδηρόδρομο και τα αίτια της φονικής σύγκρουσης των τρένων.

Στην τραγωδία των Τεμπών αναφέρθηκε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Μάλιστα, ο ίδιος συντάχτηκε με τους πολίτες που διαμαρτύρονται για τη φονική σύγκρουση των τρένων λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Καλά κάνουν και εξεγείρονται οι νέοι. Κανονικά πρέπει να μας μουντζώσουν».

Η δημοσιογράφος, δε, Μαρία Αναστασοπούλου δεν έκρυψε την έκπληξή της λέγοντας: «Κύριε Παπαδημητρίου, δεν περίμενα να τα ακούσω αυτά από εσάς».

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου σχολίασε πως: «Εγώ πιστεύω ότι αν δεν αντιδράσει και δεν πει η νεολαία ότι αυτό το κράτος δεν το θέλω, ότι αυτή η κατάσταση δεν είναι αυτή στην οποία θέλω να μεγαλώσω, τότε… Η πολιτική δεν πρέπει να είναι μάζα και να κάνει ό,τι λέει το κόμμα. Πρέπει να μας την πουν. Να μας επαναφέρουν σε μια κάποια σοβαρότητα…».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ