Κάτι (σκληρό) ετοιμάζει ο Στέφανος Κασσελάκης για να απαντήσει στον Δημήτρη Μάρη: «Θα τον τιμωρήσουν…»

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μάρης, με τις στοιχηματικές εταιρείες και τα ΜΜΕ στο διαδίκτυο, φιλοδοξούσε να γίνει βαρόνος των media στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς – Κεντροαριστεράς. Και δώσε του, παλαιότερα, κολλητιλίκια με τον Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο στη συνέχεια ήρθαν σε ρήξη. Και δώσε του χρηματοδότηση στον Γαβριήλ Σακκελαρίδη. Και δώσε χορηγίες στην κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ “Αυγή”, με την προϋπόθεση ότι στην ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ήταν η Έφη Αχτσιόγλου. Τελευταία, μου λένε, ότι θέλει να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ. Δεν τα κατάφερε, όμως, ο Δημήτρης Μάρης. Απέτυχε και θεωρεί ότι η αιτία είναι ο Στέφανος Κασσελάκης που του ανέτρεψε τα σχέδια.

Έτσι τα ΜΜΕ του επιχειρηματία πρωτοστατούν στις “αποκαλύψεις” για τις εταιρείες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, ας μην γελιέται ο επιχειρηματίας. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα κάτσει απλά να παρακολουθεί τις επιθέσεις. Να είστε σίγουροι ότι είναι πιο σκληρός και αποφασιστικός από τον Αλέξη Τσίπρα. Να μην ξεχνάτε επίσης ότι έχει τουλάχιστον τρία επιχειρηματικά κέντρα που τον στηρίζουν. Το πολιτικό – οικονομικό σύμπλεγμα συμφερόντων που πλαισιώνει τον Στέφανο ήδη προχωρά στον σχεδιασμό απάντησης στον Δημήτρη Μάρη που θα είναι πολύ σκληρή. Κάτι ψάχνουν και κάτι έχουν βρει.

Πολύ καλά πληροφορημένη πηγή μου είπε: “Θα τον τιμωρήσουν με τρόπο σκληρό και ταπεινωτικό…”.

Θυμηθείτε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε δηλώσει δημόσια ότι δεν θα επιτρέψει στον Δημήτρη Μάρη να αγοράσει φθηνά τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μείνετε συντονισμένοι…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ