«Κάτι δεν καταλαβαίνω…» – Οργισμένος ο Χατζηνικολάου διέσυρε LIVE τον Χρυσοχοΐδη για το σκάνδαλο Φουρθιώτη

Ευθύνες στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το θέμα της φύλαξης Φουρθιώτη από 14 αστυνομικούς και από περιπολικά, επιρρίπτει ο Νίκος Χατζηνικολάου. Αναφερόμενος αρχικά στην αποκάλυψη της εισβολής του εκδότη στο υπουργείο Εργασίας υποστήριξε ότι «αν ο εισαγγελέας έχει διαβάσει το σχετικό δημοσίευμα οφείλει να αντιδράσει και να διερευνήσει πλήρως τα όσα αποκαλύπτονται». Κατά τα άλλα, αναρωτήθηκε ποιος είναι ο Φουρθιώτης και τον φυλάσσουν («πρώην Πρόεδρος Δημοκρατίας, πρώην πρωθυπουργός;») ενώ ειρωνικά είπε ότι φυλάσσουν… εθνικό θησαυρό.


Μιλώντας στην εκπομπή του, στον Real fm, ο Χατζηνικολάου ανέφερε ότι «ότι έχει ευθύνη ο αρμόδιος υπουργός, ο κ. Χρυσοχοΐδης, να βρει ποιος του έδωσε τα προνόμια και το “γιατί” και να τον στείλει στο σπίτι του».

Και συμπλήρωσε: «Κάτι δεν καταλαβαίνω στην ιστορία αυτή, ελπίζω να το καταλάβει ο αρμόδιος υπουργός. Είναι έκθετος, πάντως, απέναντι στην κοινή γνώμη. Σοβαρά εκτεθειμένος αν δεν τιμωρήσει όσους πήραν τις σχετικές αποφάσεις -και δεν βλέπω άλλη τιμωρία από το να στείλει κάποιους στο σπίτι τους».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...