Θρίλερ: Πως έφτασε στα χέρια του εκτελεσμένου Ρουμπέτη η Mercedes του Αλαφούζου – Στελέχη του ΣΚΑΪ στο ανθρωποκτονιών

Μετά τον σάλο και τον ορυμαγδό η απόλυτη σιωπή. Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η αποκάλυψη της πως ο Βασίλης Ρουμπέτης που εκτελέστηκε στον Κορυδαλλό, είχε στη διάθεσή του θωρακισμένη Mercedes, που ανήκε στην εταιρεία του εκδότη Γιάννη Αλαφούζου.

Διαβάστε στη συνέχεια τι αποκαλύπτει το zougla.gr:

Την ώρα που γράφονται αυτές οι αράδες έχει καταστεί πλέον σαφές πως η επίμαχη, θωρακισμένη Mercedes είχε παραχωρηθεί στον Ρουμπέτη. Δεν υφίσταται δηλαδή μεταβίβαση του οχήματος. Αυτή η λεπτομέρεια αφήνει αρκετά περιθώρια για πιθανά σενάρια.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, η παραχώρηση της Mercedes, η οποία κατά την ανακοίνωση της εταιρείας του Γιάννη Αλαφούζου ήταν… παροπλισμένη(;), έγινε πιθανότητα ως δώρο ή ως μία φιλική χειρονομία για κάποια «χάρη». Οι ίδιοι κύκλοι περιγράφουν ένα πιθανό σενάριο, σύμφωνα με το οποίο ο Γιάννης Αλαφούζος παραχώρησε το θωρακισμένο όχημα στον Κομπότη, ο οποίος στη συνέχεια και για άγνωστους λόγους, το έδωσε στον Ρουμπέτη.   

Η Αστυνομία βεβαίως, παράλληλα με την έρευνα που διεξάγεται για τον εντοπισμό των εκτελεστών, διερευνά τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η παράδοση του οχήματος από τον στόλο αυτοκινήτων της εταιρείας του Γιάννη Αλαφούζου.

Στελέχη του ΣΚΑΪ θα κληθούν στο Ανθρωποκτονιών

Στα γραφεία του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αναμένεται να βρεθούν την επόμενη εβδομάδα για κατάθεση στελέχη του ΣΚΑΪ, ύστερα από την αποκάλυψη της «Ζούγκλας» ότι το όχημα στο οποίο επέβαιναν ο Βασίλης Ρουμπέτης και ο Διονύσης Μουζακίτης, που εκτελέστηκαν στον Κορυδαλλό, ανήκει στην εταιρεία του Γιάννη Αλαφούζου «Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.».

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει οι σχετικές διαδικασίες και έχει διαβιβαστεί η σχετική κλήση για κατάθεση, προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις για το πώς βρέθηκε εκεί το θωρακισμένο όχημα. Πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι για να φτάσει στα χέρια του 38χρονου το αυτοκίνητο μεσολάβησαν πρόσωπα, τα οποία επίσης μπορεί να κληθούν σε δεύτερο χρόνο για κατάθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Πιθανότατα να εννοούν τον Γιάννη Κομπότη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ