«Θα σηκωθούν να τον βαράνε…» – Προκλητικός ο Βασίλης Χιώτης κατά των αγροτών από τον ΣΚAΪ

Ο Βασίλης Χιώτης λίγο μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για την ενίσχυση των αγροτών δήλωσε δημόσια ότι οι παροχές «θα οδηγήσουν την αποκλιμάκωση των κινητοποιήσεων». Ωστόσο οι αγρότες, σύμφωνα με όλα τα ρεπορτάζ χαρακτηρίζουν τις παροχές «ψίχουλα».  

Αυτό δεν πτοεί τον Βασίλη Χιώτη, ο οποίος είναι προκλητικός. Μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο που φωτογραφίζεται χαμογελαστός με τον ακροδεξιό Άδωνι Γεωργιάδη και φυσικά για τον ίδιο άνθρωπο που είχε προκαλέσει το πανελλήνιο με τις αθλιότητες για την τραγωδία των Τεμπών και που είχε κάνει τα χυδαία ομοφοβικά σχόλια κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ με τίτλο «Μια του Νότη, δυο του Χιώτη», που παρουσιάζει με τον Νότη Παπαδόπουλο, ο Βασίλης Χιώτης είπε ότι μετά τις ανακοινώσεις «η σεμνή τελετή των αγροτικών κινητοποιήσεων θα λήξει» και υποστήριξε ότι «άμα βγει κάποιος και πει ”αυτά εμένα δεν μου φτάνουν και θέλω παραπάνω” θα σηκωθούν να τον βαράνε». Και επειδή «πιάνουν και αγροτικές δουλειές σιγά σιγά, οι αγρότες πρέπει να γυρίσουν στις δουλειές τους».

Ολόκληρο το σχόλιο του Β. Χιώτη:

«Τους δίνει φθηνότερο ρεύμα, τους δίνει αφορολόγητο πετρέλαιο, ρυθμίζει όλα τα χρέη των αρδευτικών εταιριών με τις οποίες ποτίζονται τα χωράφια έτσι ώστε να μη διακοπεί η άρδευσή τους. Τους δίνει και δέκα χιλιάρικα αποζημίωση στη Θεσσαλία. Εντάξει, άμα βγει κάποιος και πει “αυτά εμένα δεν μου φτάνουν και θέλω παραπάνω” θα σηκωθούν να τον βαράνε. Άρα νομίζω ότι θα γίνει μια παρέλαση στην Agrotuca το Σάββατο και μετά η σεμνή τελετή των αγροτικών κινητοποιήσεων θα λήξει,. Έτσι πιστεύω ότι θα εξελιχθεί το πράγμα,. Άλλωστε πιάνουν και αγροτικές δουλειές σιγά σιγά, πρέπει να γυρίσουν στις δουλειές τους οι αγρότες».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ