«Θα πάει στον ΣΚΑΪ να τα πάρει από τον Κούλη…» – Πάγωσε η Αναστασία Γιάμαλη με αυτό που της είπαν σε LIVE μετάδοση για τη μεταγραφή στο μαγαζί του Αλαφούζου (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό πως η… αριστερή δημοσιογράφος, Αναστασία Γιάμαλη, η οποία ξεκίνησε από την Κουμουνδούρου και συνέχισε σε τοπικό κανάλι την καριέρα της, πέρασε το κατώφλι του ΣΚΑΪ, ως προσωπική επιλογή του Αλαφούζου, ώστε να συνεργαστεί με το τηλεοπτικό δεκανίκι της Δεξιάς.

Οι αντιδράσεις του δημοκρατικού κόσμου υπήρξαν έντονες. Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς έχει “ξεγράψει” πλέον την Αναστασία Γιάμαλη καθώς θεωρεί ότι πήγε με τον εχθρό, άλλαξε στρατόπεδο.

Θα μου πείτε: “Μα είναι επαγγελματίας. Κάπως πρέπει να ζήσει”. Σωστό. Αλλά τι γίνεται όταν ο επαγγελματίας κάνει καριέρα ως “αριστερός;”. Τι συμβαίνει όταν κουνάει το δάχτυλο στους “επαγγελματίες” του ΣΚΑΪ και μετά ακούγεται ότι θα τρώει ψωμάκι από το ίδιο χεράκι που τρώνε κι εκείνοι.

Ο πονηρός Σταμάτης Κραουνάκης, στη συνέντευξη που παραχώρησε τις προάλλες στην Αναστασία Γιάμαλη, αναφέρθηκε στην είδηση. ΠΟΝΗΡΟΣ. Πήρε το μέρος της Γιάμαλη, αλλά μετέφερε και όσα λέγονται. Θα μπορούσε να μην το κάνει. ΠΟΝΗΡΟΣ.

Και η Αναστασία Γιάμαλη έχασε τα λόγια της και άρχισε τα… γελάκια. Μέχρι σήμερα δεν έχει τοποθετηθεί. Της την έφερε ο Κραουνάκης στο κανάλι που εργάζεται. Ούτε τώρα τοποθετήθηκε. Τι να πεί;

Δείτε το βίντεο από το 26.00 και μετά:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...