Θα μας πεθάνετε «σατανάδες»: Θλιβερή-αποτυχημένη απόπειρα της Εφημερίδας των Συντακτών να αποδείξει ότι (δήθεν) η Δεξιά «χτυπάει» την Έφη Αχτσιόγλου (pics)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Εδώ και πολύ καιρό έχετε διαβάσει τα ντοκουμέντα της ντροπής που επιβεβαιώνουν ότι Διαπλοκή και Μητσοτάκης στηρίζουν με πάθος την Έφη Αχτσιόγλου. Όλη η Ελλάδα έχει αντιληφθεί τι κάνει η Έφη Αχτσιόγλου. Εξάλλου κάθε λογικός άνθρωπος αναρωτιέται: ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ;

Μην περιμένετε απάντηση από την Έφη της Διαπλοκής. Δεν έχει τι να απαντήσει. Η στήλη, όμως, σας υπόσχεται νέες μεγάλες αποκαλύψεις για τη σχέση της Έφης Αχτσιόγλου με τα Μεγάλα Συμφέροντα.

Είναι τέτοιος ο πανικός της Έφης Αχτσιόγλου και της παρέας της ίδιας και του Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος κάπου βρίσκεται κρυμμένος, που το επιτελείο τους κάνει διαρροές ότι δήθεν στην Αχτσιόγλου επιτίθεται η Δεξιά.

Θα μας πεθάνουν οι “σατανάδες”.

Σε αυτό το πλαίσιο μεγάλη εντύπωση και άφθονο γέλιο προκαλεί η απόπειρα της Εφημερίδας των Συντακτών να φιλοτεχνήσει το πορτρέτο της Έφης Αχτσιόγλου. Να σημειώσουμε ότι παρουσιάζοντας όλους τους υποψηφίους ξεκίνησε με αντίθετη σειρά (για να μείνει η Αχτσιόγλου τελευταία και να εντυπωθεί η “αγιογραφία” στο συλλογικό ασυνείδητο) και ενώ για όλους στην στήλη “Προσωπική Υπόθεση” γράφει τα θετικά και τα αρνητικά, για την Αχτσιόγλου δεν βρίσκει τίποτα το ΑΡΝΗΤΙΚΟ.

Η μεγαλύτερη πλάκα, όμως, έχει η απόπειρα της εφημερίδα να αποδείξει ότι δήθεν η Δεξιά επιτίθεται στην αγαπημένη του υποψήφια.

Και τι γράφει;

Και βέβαια οι επιθέσεις κορυφώθηκαν μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της. Με τον «Δημήτρη Ευθυμάκη» να της επιτίθεται από το «Protagon», ρωτώντας αν είναι «σκληρή μαρξίστρια» ή «αριβίστρια» και αν θα γίνει «άλλη μια μπουκιά στο πιάτο του “άχαστου” Κυριάκου». Όπου βέβαια «Ευθυμάκης» είναι ανύπαρκτο πρόσωπο, όπως έχει αποκαλύψει το «XYZ Contagion» και μαζί με άλλα ψεύτικα προφίλ υπηρετεί απλώς την προπαγάνδα του «επιτελικού κράτους».

Είναι χαρακτηριστικά και τα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Το Μανιφέστο», με τίτλους όπως «Η χαμένη πρωτιά της Έφης Αχτσιόγλου» (4.8), «Δηλητήριο στάζουν οι “φίλοι” της» (17.8), «Ο φόβος της Αχτσιόγλου» (24.8), «Το επιτελείο Αχτσιόγλου τρέμει τον Κασσελάκη» (29.8), «Η συμμετοχή πλήττει την Αχτσιόγλου» (30.8). Ως γνωστόν η εφημερίδα αυτή είναι ο πιστότερος προσωπικός υποστηρικτής του κ. Μητσοτάκη και εκφράζει αδιαμεσολάβητα τις βαθύτερες επιθυμίες του μεγάρου Μαξίμου.

Μάλλον η Εφημερίδα των Συντακτών δεν έχει κάνει σωστό και ολοκληρωμένο ρεπορτάζ και δεν έχει μελετήσει καλά το Protagon.gr, γιατί αν το είχε μελετήσει θα έβλεπε μεταξύ άλλων το εξής:

Αν κοίταζε και αλλού και έκανε αληθινό ρεπορτάζ η Εφημερίδα των Συντακτών θα έβλεπε τα εξής:

Τα παραπάνω είναι ενδεικτικά.

Όσο για το Μανιφέστο, ας ενημερώσει κάποιος την εφημερίδα ότι το διαβάζουν λιγότεροι ακόμη και από την Εφημερίδα των Συντακτών.

Ας κάνει λοιπόν ρεπορτάζ η Εφημερίδα των Συντακτών για όσα γράφουν:

-Το Πρώτο Θέμα

-Το iefimerida.gr

-H Καθημερινή

-Ο Σάκης Μουμτζής

  • Όλοι οι δεξιοί αρθρογράφοι.

Με αυτό το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

Γιατί; Γιατί φανερώνει την απόπειρα να βρουν δήθεν επιθετικά δημοσιεύματα από Δεξιά ΜΜΕ σε βάρος της Αχτσιόγλου. Αλλά δεν βρίσκουν.

ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ