Θα ιδρύσει νέο κόμμα η Έφη Αχτσιόγλου μετά από την ήττα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ;

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Δεν πάνε καλά, όπως μαθαίνω, τα πράγματα στις δημοσκοπήσεις για την Έφη Αχτσιόγλου. Όπως μου λένε πουλάκια που κελαηδούν όμορφα, τα πράγματα έχουν γίνει χειρότερα για την Έφη της Διαπλοκής και με την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών λόγω της τραγωδίας στη Θεσσαλία.

Ήδη στο στρατόπεδο της Αχτσιόγλου απεργάζονται τα σενάρια της επόμενης ημέρας. Η ηττοπάθεια είναι διάχυτη, καθώς εκτιμούν ότι ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη θα προσέλθει μαζικά στην κάλπη.

Σε αυτό το πλαίσιο συνεργάτης της Έφης ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος: “Τι θα κάνουμε αν χάσουμε. Δεν μπορούμε να μείνουμε στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα φύγουμε”.

Η αλήθεια είναι ότι αν αποχωρήσουν τα απομεινάρια του 3%, δεν θα υποστεί κάποια σοβαρή ζημιά ο ΣΥΡΙΖΑ. Το αντίθετο. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει ελκυστικός για μεγαλύτερο εύρος ψηφοφόρων και επιτέλους θα γίνει πραγματικότητα το μαζικό το κόμμα, το κόμμα που θα είναι ικανό να αλλάξει τους συσχετισμούς και να κερδίσει τη ΝΔ του Μητσοτάκη.

Από όσα είπε ο συνεργάτης της Έφης Αχτσιόγλου κατάλαβα ότι μετά την ήττα στις εσωκομματικές εκλογές, η Έφη Αχτσιόγλου, με τη σύμφωνη γνώμη του Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος βρίσκεται ως καθοδηγητής πίσω από όλες της τις αποφάσεις, δεν θα απέκλειε και τη δημιουργία νέου κόμματος. Έτσι θα μπορέσουν η ίδια και η παρέα της να κάνουν ότι θέλουν. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει να στηρίζει η Διαπλοκή βέβαια, καθώς δεν θα υπάρχει λόγος.

Τι θα κάνει δηλαδή η Έφη; Αν ηττηθεί θα πάρει την παρέα της και θα αποχωρήσει.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ