Η Όλγα Τρέμη θα είναι η νέα Τσαπανίδου του Αλέξη Τσίπρα – Ο ρόλος-έκπληξη στον νέο πολιτικό φορέα

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Θυμάστε τις εποχές που στον ΣΥΡΙΖΑ “έβραζαν’ από οργή για την Όλγα Τρέμη και τον Γιάννη Πρετεντέρη; Θυμάστε τότε που πανηγύριζαν στην Κουμουνδούρου για το Mega Channel που είχε κλείσει; Πάνε αυτά. Ανήκουν στο πολύ μακρινό παρελθόν.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Η Όλγα Τρέμη σύμβουλος της Όλγας Γεροβασίλη και η οικογένεια Μητσοτάκη σύμμαχος – Ένα αποκαλυπτικό βίντεο (vid)

Πρωταγωνίστρια της σημερινής μου αναφοράς είναι η Όλγα Τρέμη, η οποία έχει βελτιώσει πολύ, τα τελευταία χρόνια, τις σχέσεις της με τον Αλέξη Τσίπρα. Είναι και κολλητή με την Όλγα Γεροβασίλη, τη γυναίκα για όλες τις δουλειές του Αλέξη Τσίπρα. Τις προάλλες χόρευαν και μαζί τσιφτετέλια, επιβεβαιώνοντας τις εξαιρετικές σχέσεις τους.

Η Όλγα Τρέμη ενώ χορεύει τσιφτετέλι
Η Όλγα Τρέμη ενώ χορεύει τσιφτετέλι

Πουλάκια που κελαηδούν χαρούμενα με ενημερώνουν ότι η Όλγα Τρέμη θα αναλάβει ρόλο – έκπληξη (μπορεί και εκπρόσωπος) του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς με ηγέτη τον Αλέξη Τσίπρα, η ιδρυτική διακήρυξη του οποίου συντάσσεται στα “μαυσωλεία” της τραπεζικής και επιχειρηματικής διαπλοκής.

Η Όλγα Τρέμη θα είναι η νέα Πόπη Τσαπανίδου του Αλέξη Τσίπρα.

Εξάλλου ο Αλέξης Τσίπρας έχει συνθηκολογήσει πλήρως με τα δομημένα συμφέροντα και είναι έτοιμος να στρίψει το τιμόνι δεξιά…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ