«Η φοροδιαφυγή εθνικό σπορ» – Κόλαφος η Bild για την Ελλάδα

Η ελληνική κυβέρνηση αναδεικνύεται ως δύναμη ανάπτυξης και σταθερότητας στην Ευρωζώνη, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild Zeitung. Με τίτλο “Οι Έλληνες φέρνουν ένα χριστουγεννιάτικο θαύμα στην Ευρώπη,” η Bild υπογραμμίζει τη θετική εξέλιξη της ελληνικής οικονομίας και τονίζει τη σημασία των ξένων επενδύσεων.

Στη συνέντευξη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, επισημαίνεται η δυναμική ανάπτυξη της χώρας, η μείωση της ανεργίας, και η προσέλκυση επενδύσεων. Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η Ελλάδα δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα, αλλά είναι μέρος της λύσης στην Ευρώπη.

Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει τα εκκρεμή οικονομικά θέματα της χώρας, όπως η υψηλή ακρίβεια και η φοροδιαφυγή. Η Bild επισημαίνει τις υψηλές τιμές σε καθημερινά αγαθά και υπηρεσίες για τους Έλληνες, καθώς και το πρόβλημα της φοροδιαφυγής που παραμένει αντιμέτωπη η χώρα.

Η Ελλάδα παρουσιάζεται ως ένα θετικό παράδειγμα ανάκαμψης και εξέλιξης στην Ευρώπη, και ο πρωθυπουργός εκφράζει τη βεβαιότητά του για το μέλλον της χώρας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...