Η πολιτική ορθότητα εναντίον Πολάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ που ξέμεινε με τους ΛΟΑΤΚΙ και τα εκατομμύρια της Λινού

Του Ηλία Παπαναστασίου

Η εταιρεία της Λινού έλαβε το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Faq, τα παρακάτω ποσά:

«Τα τελευταία 8 χρόνια η εταιρεία της Αθηνάς Λινού έλαβε τουλάχιστον τις παρακάτω κρατικές επιχορηγήσεις:
2016 150.000 Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Κώστας Μπακογιάννης)
2017 400.000 Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Κώστας Μπακογιάννης) 62.000 Δήμο Βόρειας Κυνουρίας (Παναγιώτης Μαντάς)
2018 75.000 Δήμο Βόρειας Κυνουρίας (Παναγιώτης Μαντάς)
2019 75.000 Δήμο Βόρειας Κυνουρίας (Παναγιώτης Μαντάς) 400.000 Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Κώστας Μπακογιάννης)
2020 400.000 Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΦΑΝΗΣ Χ. ΣΠΑΝΟΣ)
2021 600.000 Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΦΑΝΗΣ Χ. ΣΠΑΝΟΣ)
2022 1.000.000 Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΦΑΝΗΣ Χ. ΣΠΑΝΟΣ)
2023 1.000.000 Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΦΑΝΗΣ Χ. ΣΠΑΝΟΣ) 220.800 Περιφέρεια Πελοποννήσου (Παναγιώτης Νίκας)
2024 900.000 (έως τώρα) Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΦΑΝΗΣ Χ. ΣΠΑΝΟΣ) (τελευταίο ένταλμα: Ιούλιος 2024)
Σύνολο έως τώρα: 5.282.800 » (The Faq, 3/8/2024)
Ο Κασσελάκης, του οποίου η αμάθεια και ανιστορικότητα συναγωνίζονται την πολιτική ευήθεια και τον ασύστολο κοινωνικό του νεοπλουτισμό, διέγραψε τον Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σε μια κίνηση «πολιτικού ανδρισμού» και με επιμύθιο δικής του κατασκευής που έλεγε «Σε όποιον δεν αρέσει, μπορεί να φύγει!». Έτσι, ο μέγας πολιτικός ανήρ Στέφανος Κασσελάκης, εξ Αμερικής ορμώμενος, φορέας της Gay Κουλτούρας με περγαμηνές και εκατομμυριούχος, θέλει να μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε απόλυτο οχυρό και επιθετική ομάδα καταδρομών της Woke Culture με έδρα την Ελλάδα, πετυχαίνοντας σταδιακά την μετάλλαξη του ελληνικού λαού- και ειδικότερα της νεολαίας- σε φορείς της Gay Κουλτούρας, των Drag Queens και όλων των μεγάλων «πολιτιστικών επιτευγμάτων» της δυστοπικής, αισθητικά απεχθούς και ιδεολογικά δηλητηριώδους Woke Culture.

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ
Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ

Tα συστημικά μέσα «ενημέρωσης» δηλαδή τα μέσα της ακραίας και απόλυτης Νεοφιλελεύθερης Προπαγάνδας ενώ υποστηρίζουν αναφανδόν την ίδια «κουλτούρα» της απόλυτης αποδόμησης του Πολιτισμού όπως τον γνωρίζαμε έως σήμερα, «αντιπολιτεύονται» ψευδεπίγραφα τον Κασσελάκη, θέλοντας να μετατρέψουν τα απομεινάρια του διαλυμένου ΣΥΡΙΖΑ σε μια Ομάδα πλήρους ιδεολογικής «εκπόρνευσης» με (δήθεν) «αριστερό χρώμα» ώστε και ο Κασσελάκης να εξοβελισθεί από τον θρόνο της απόλυτης Πολιτικής ηλιθιότητας στην οποία έχει αυτοανακηρυχθεί ως Ηγεμών αλλά και η εναπομείνασα ψοφοδεής «Αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ να μην αποτελέσει κανένα κίνδυνο στο μέλλον. Στρατηγικός καθοδηγητής, τα Συστημικά Μέσα της Κυβέρνησης και η οποία αποτελεί τον Νομοθετικό Πολιορκητικό Κριό της Woke Culture, ψηφίζοντας με απόλυτη πλειοψηφία τον Νόμο για την τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Ένα στρατηγικό σχέδιο, απόλυτα πετυχημένο έως σήμερα, με μια (ψευδο) «Αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ εξευτελισμένη μέχρι μυελού οστών και με έναν πολιτικό αρχηγό πλήρους κοσμοθεωρητικής αβελτηρίας, ιδεολογικού αβδηριτισμού και πολιτικής ανεπάρκειας, παράδειγμα προς αποφυγή για μέλλοντες πολιτικούς και φερέλπιδες νέους της πολιτικής.

Κανένας δεν πιστεύει τα δάκρυα της Αθηνάς Λινού
Κανένας δεν πιστεύει τα δάκρυα της Αθηνάς Λινού

H Νέα Δημοκρατία ελέγχοντας το σύνολο σχεδόν των Μέσων Ενημέρωσης, προωθεί την Woke Culture ακολουθουμένη από το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ και δειλά-δειλά και από το ΚΚΕ που θέλοντας να κερδίσει ψήφους και οπαδούς, υιοθετεί όλο το κοσμοθεωρητικά αστήρικτο, νομικά αντιεπιστημονικό και αρκούντως γελοίο αφήγημα της λεγομένης «Γυναικοκτονίας», τελευταία σοδειά του Νεοφιλελεύθερου, Φεμινιστικού αστικού λόγου και τον οποίο υιοθετεί με βουλιμικό τρόπο το «πεινασμένο» για νεο/φιλελεύθερο φεμινιστικό λόγο, ΚΚΕ, άρτι αφιχθέν στα Νεο-φιλελεύθερα μικροαστικά Φεμινιστικά βοσκοτόπια και τα οποία όντας κατειλημμένα έως σήμερα από την Μεταπρατική Μικροαστική Ιντελιγκέντσια του πάλαι ποτέ ΚΚΕ εσωτερικού και μετέπειτα ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ (νυν ΣΥΡΙΖΑ), θεωρούσαν εξοβελιστέο το παλαιό ΚΚΕ. Το τελευταίο όμως, με την βοήθεια μεγάλων αστέρων της ΚΚΕδικης «Θηλυκότητας» όπως η Νατάσα Μποφίλιου, η Λιάνα Κανέλλη κ.α. επελαύνει αρκούντως αποτελεσματικά σε άγνωστα γι’ αυτό «χωράφια»…

Έτσι, δημιουργείται ένα «Αδελφάτο Ιπποτών Νεοφιλελεύθερης Στρογγυλής Τραπέζης» το οποίο προωθεί μανιωδώς και αδιαλείπτως τον διπλό Πολιορκητικό Κριό της Woke Culture, τους ΛΟΑΤΚΙ και τον Μισανδρικό και Ανδροφοβικό Φεμινισμό. Θύμα αυτού του Πολιορκητικού Κριού είναι ο Πολάκης. Γιατί πάει πολύ σε μια ταχύτατα ΛΟΑΤΚΙκοποιημενη, Θηλυκοποιημένη και Γυναικοκρατουμένη σε πολλούς τομείς ελληνική Κοινωνία να προβάλλει μια Ανδρική Περσόνα και Φυσιογνωμία «από τα παλιά» δηλαδή ένας Αρρενωπός, ψηλός και λεβεντόμορφος άνδρας, Κρητικής και -ακόμη χειρότερα…- Σφακιανής προέλευσης με ευθύ, λαϊκό και κατανοητό λόγο, φέροντας μάλιστα στους ώμους του ένα «Έγκλημα Καθοσιώσεως» το οποίο τον βαρύνει συνεχώς, να μην έχει ψηφίσει δηλαδή τον Νόμο περί Τεκνοθεσίας των Ομοφυλόφιλων… Γιατί ο Πολάκης δεν διαχώρισε μόνο την θέση του από τους ΛΟΑΤΚΙ σε αυτό το θέμα αλλά προέβαλε και διαρκώς προβάλλει έναν λαϊκό λόγο, αποτελώντας ο ίδιος ίσως το τελευταίο, εναπομείναν «ψήγμα λαϊκότητας» του ΣΥΡΙΖΑ και ερχόμενος ευθέως σε αντίθεση με τον ψευδο-μεσοαστικό λόγο των γιάπηδων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ..

Εάν λοιπόν στην αντι-ΛΟΑΤΚΙ θέση του, προσθέσουμε την λαϊκή απλότητα του λόγου και παράλληλα τον καταφανώς έκδηλο ανδρισμό του που προκαλεί υστερία στον συρφετό του αριστερού ελληνικού φεμινισμού, συρφετού που ταυτίζει τον ανδρισμό με την τοξικότητα -θυμηθείτε το φαιδρό επιχείρημα περί «τοξικής αρρενωπότητας»- και καταδικάζει σε θάνατο στην πυρά όπως η Ιερά Εξέταση κάθε Αρσενικό που αμφισβητεί την διάχυτη, διαρκώς υποκινουμένη και ανατροφοδοτούμενη Θηλυπρέπεια της Ελληνικής Κοινωνίας και η οποία θηλυπρέπεια πήγαζε κατευθείαν από το πανίσχυρο και αδιαλείπτως ενισχυόμενο Οιδιπόδειο Σύμπλεγμα στα νέα αγόρια και νέους γενικότερα, νομοθετικά κατοχυρωμένο από τον Νόμο-Ολετήρα του ΠΑΣΟΚ του 1983 που κατήργησε κυριολεκτικά τον Πατρικό Ρόλο και γενικότερα την έννοια του Πατέρα, έννοια απαραίτητη και «εκ των ουκ άνευ» για την οποία εξέλιξη του Ανθρώπου και γενικότερα του Ανθρώπινου Πολιτισμού.

Παύλος Πολάκης
Παύλος Πολάκης

Εάν λοιπόν λάβουμε υπόψη μας αυτά τα τρία σημεία της «Υπόθεσης Πολάκη» –Αντι-ΛΟΑΤΚΙ, Λαϊκότητα Λόγου, Ανδροπρεπής Περσόνα– τότε και μόνο τότε μπορούμε να κατανοήσουμε την άμεση και έμμεση συμπαιγνία μεταξύ Λινού και Κασσελάκη ώστε να καρατομηθεί ο Πολάκης. Ο τελευταίος δεν εξύβρισε την συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη, ούτε την προπηλάκισε με οποιαδήποτε μορφή -διασυρμός, λοιδορία, χλευασμός- αντίθετα η ίδια τον χλεύασε με τους μορφασμούς της, όπως τουλάχιστον παρατηρήσαμε στο βίντεο. Και όμως! Η αξιότιμη κυρία Λινού, «εισέπραξε» 5.282.000 ευρώ σε μια οκταετία από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας όπως ο Κώστας Μπακογιάννης, ο Παναγιώτης Νίκας κ.α., συνεργάστηκε δηλαδή αρμονικότατα με την Δεξιά, επαινούσε δημοσίως τον Άδωνι Γεωργιάδη και υποκριτικότατα, ως ταλαντούχος απόφοιτος της Δραματικής Σχολής, άρχισε να «κλαίει» –πανίσχυρο γυναικείο όπλο- προκαλώντας την «οργή», του άλλου ταλαντούχου ηθοποιού που λέγεται Στέφανος Κασσελάκης! Ο τελευταίος μάλιστα, επικοινωνεί άριστα με τις φεμινίστριες όταν πρόκειται να στοχοποιήσει και να εξοντώσει Αρσενικά που τα θεωρεί «τοξικά» όπως και αυτές! Φεμινίστριες και Ομοφυλόφιλοι είναι γνωστό πως έχουν ξεκινήσει διωγμό για όποιον του Ανδρικού Φύλου τον θεωρούν πλήρη Αρρενωπότητας, μη Θηλυπρεπή και αρνητικά διακείμενο προς την Ομοφυλοφιλία.

Έτσι, αφού στοχοποιήθηκε απ’ όλη σχεδόν την Κοινοβουλευτική Ομάδα και τον Κομματικό Μηχανισμό του παρακμιακού ΣΥΡΙΖΑ, ο Πολάκης κατέληξε στα αζήτητα, διαγραφείς από την Κ.Ο. και εξοβελιστέος από το Κόμμα. Οι απανταχού Φεμινίστριες πήραν την εκδίκησή τους για την επάρατη «τοξική αρρενωπότητα» του Πολάκη, οι δε ομοφυλόφιλοι επίσης αισθάνονται ικανοποιημένοι γιατί ετιμωρήθει ο Σφακιανός Πολιτικός που «υπερέβη τα εσκεμμένα» και τις «προδιαγραφές» ενός Πολιτικώς Ορθού «Άνδρα». Δεν ήταν Ομοφυλόφιλος ο Πολάκης να συγχωρεθεί για τις «αμαρτίες» του (Έγκλημα Πρώτο), δεν ήταν Θηλυπρεπής, Θηλυκοποιημένος ή πάσχων από εκθήλυνση (Έγκλημα Δεύτερο) και βέβαια μιλούσε απλά και κατανοητά, με χρώμα λαϊκής τάξης, άρωμα πλέμπας και ύφος Νίκου Φέρμα σε ελληνική ταινία (Έγκλημα Τρίτο)… Ήταν δυνατόν να συγχωρεθεί; (Αυτό δεν τον απαλλάσσει από τις ευθύνες του για το Τρίτο Μνημόνιο και το οποίο ψήφισε αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας).

Ο Στέφανος Κασσελάκης στη Μύκονο
Ο Στέφανος Κασσελάκης στη Μύκονο

Στο σημερινό μας άρθρο, είμαστε αναγκασμένοι να υπερασπιστούμε τον Πολάκη, όχι βέβαια για τις αδυναμίες και τους μεγάλους συμβιβασμούς που έκανε αλλά για τα όσα θετικά του στοχοποιήθηκαν από την Φασιστικού τύπου λογοκρισία της Πολιτικής Ορθότητας σε μια αμερικανική αποικία όπως η Ελλάδα! Σε αυτά αναφερόμαστε στο σημερινό μας άρθρο και υψώνουμε φωνή «Επιλεκτικής υπεράσπισης» του Πολάκη, σε πλευρές δηλαδή της προσωπικότητάς του και οι οποίες « χρήζουν υπερασπίσεως»! Εάν θέλουμε βέβαια να υπάρχει Ανδρικό Φύλο σε αυτή την χώρα και όχι θηλυκοποιημένα κακέκτυπα…

Εάν λοιπόν οι λεγόμενοι «Αριστεροί» που κόπτονται για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ και των γυναικών αλλά δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για οποιοδήποτε δικαίωμα προστασίας ή περίθαλψης που αφορά Άνδρες, Πατέρες, Συζύγους –π.χ. κατατέθηκε ποτέ πρόταση περίθαλψης από τον ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΚΕ για τους άστεγους που είναι σε ποσοστό 90-95% άνδρες ή μήπως κατατέθηκε πρόταση ποτέ πρόταση υποστήριξης των δικαιωμάτων των διαζευγμένων πατέρων που χάνουν την ψυχική επαφή με τα παιδιά τους λόγω αφόρητου πολέμου από την «άλλη πλευρά»;– εάν λοιπόν οι «Αριστεροί», εντός ή εκτός εισαγωγικών, θέλουν να έλθουν σε επαφή με το 50% περίπου του πληθυσμού που είναι το Ανδρικό φύλο, θα πρέπει να «ισορροπήσουν την ξύλινη βέργα» που έχει «στραβώσει» σκανδαλωδώς υπέρ της μιας πλευράς (αυτής των γυναικών) και να αρχίσουν να σέβονται και τα δικαιώματα της άλλης πλευράς. Το ανεκδιήγητο ΚΚΕ, αφού έμεινε χρόνια στην «ανεργία» του 5-7% σε εκλογικά ποσοστά, γαντζώθηκε τα τελευταία χρόνια από τα φληναφήματα της «Σεξουαλικής Παρενόχλησης» και τις ψευδολογίες ενός Νομικού φαντάσματος που αυτο-αποκλήθηκε «Γυναικοκτονία», εντυπωσιακές αερολογίες οι οποίες –όπως φαίνεται, συγκινούν τις «υπερ-ευαίσθητες» Κνίτισες με άμεσο στόχο βέβαια να καταφέρει να πιάσει σε επόμενες εκλογές το διψήφιο εκλογικό ποσοστό και να περάσει «το μάθημα»!

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, η γελοιότητα που τον διακατέχει και η πολιτική ηλιθιότητα που τον χαρακτηρίζει, επιβεβαιώνει το ρηθέν «SYRIZA delendus est» («O ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να διαλυθεί»), «σύνθημα» που απευθύναμε στα προοδευτικά στρώματα του ελληνικού λαού ήδη από το 2017! Η τοξικότητα που εκπέμπει και η δυστοπία που δημιουργεί μαζί βέβαια με το αχαρακτήριστο ΚΚΕ το οποίο δεσμεύει μάζες αριστερών στα σεκταριστικά και αρνητιστικά καμώματά του, αποτελούν την καλύτερη εφεδρεία της Νεοφιλελεύθερης και Υπερ-Αμερικανοτραφούς Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αν σκεφτεί κάνεις πως ένα περίπου 25% των ψήφων του ελληνικού λαού δηλαδή το ¼ των ψηφισάντων σύμφωνα με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, ακολουθούν αυτά τα δυο κόμματα, τότε εύκολα κανείς μπορεί να συνειδητοποιήσει πως εάν προσθέσουμε και ένα επιπλέον 6-8% των μικρότερων προοδευτικών και αριστερών κομμάτων, συνολικά ένα 33% δηλαδή το ένα τρίτο περίπου των ψηφισάντων που ανήκουν στον «αμιγώς» προοδευτικό/αριστερό χώρο –τουλάχιστον εκλογικά– αυτό ακριβώς το εκλογικό 33%, δεν μπορεί να «μοιράσει δυο γαϊδάρων άχυρα» γιατί απλούστατα οι πλήρους ματαιοδοξίας μεσοαστικής προέλευσης και νεοπλουτίστικης κοπής Ηγεσίες τους δεν μπορούν να συνεννοηθούν για τα αυτονόητα, να δημιουργήσουν δηλαδή ένα Προοδευτικό, αληθινά λαϊκό μέτωπο με στόχο την ανατροπή της Νεοφιλελεύθερης λαίλαπας που ονομάζεται Μητσοτακική Δεξιά! Και πώς να δημιουργηθεί Λαϊκό Μέτωπο όταν το Διπολικό, σχιζοειδούς ψυχολογικής απόκλισης ΚΚΕ αφού χώρισε τον εαυτό του στα δύο – όπως όλοι οι διπολικοί– προτείνει συνεργασία με το «άλλο μισό του εαυτού» του, αρνούμενο ταυτόχρονα κάθε συνεργασία με οποιοδήποτε κόμμα πλην του διπολικού εαυτού του! Όσον αφορά το ΜΕΡΑ25 και την Πλεύση Ελευθερίας, εκεί μας χρειάζονται τα Άπαντα του Σίγκμουντ Φρόιντ και ειδικότερα οι εργασίες του περί Ναρκισσισμού και βέβαια ο ίδιος Ναρκισσισμός και ματαιοδοξία βασιλεύουν και στον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη αλλά και στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη. Εάν λοιπόν κάποτε ίσως δημιουργηθεί μια Λαϊκή, πατριωτική και σοσιαλιστικού προσανατολισμού προοδευτική παράταξη πιθανόν να υπάρξει «αχνός ελπίδας».

Χωρίς Λαϊκά στρώματα δεν υπάρχει Αριστερά, χωρίς πατριωτισμό επίσης αλλά και χωρίς μετα-καπιταλιστικές προτάσεις (Σοσιαλισμός). Έχασε τα λαϊκά στρώματα ο ΣΥΡΙΖΑ και έμεινε μονάχος με τους ΛΟΑΤΚΙ, μήπως και δει «άσπρη μέρα» (έτσι τουλάχιστον νομίζει…). Τον ίδιο δρόμο παίρνει και το άλλο μικροαστικό/μεσοαστικό κόμμα (ΚΚΕ) που δεν «ζορίζεται και πολύ οικονομικά» για να αλλάξει τα πράγματα και ανέχεται αγκαλιάζοντας την Woke Culture. Άλλωστε το «βαρύ κανόνι» του προλεταριάτου της Εκάλης (Λιάνα Κανέλλη) δήλωσε με τον γνωστό βαρύγδουπο τρόπο πως «Αφού οι φασίστες δυσαρεστήθηκαν με την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων, τότε η τελετή ήταν πολύ καλή»!!! Ας αναφέρουμε επίσης πως κανένα από τα λεγόμενα «προοδευτικά» κόμματα –ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΜΕΡΑ 25 κλπ.- δεν έβγαλαν την παραμικρή ανακοίνωση για το αίσχος της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων! Αναμενόμενο…

Όπως δεν υπάρχει Αριστερά, χωρίς κοσμοθεωρητικό και ιδεολογικό πόλεμο εναντίον της Woke Culture, της Cancel Culture και γενικότερα χωρίς σφοδρή πολεμική εναντίον της «εγκεφαλικής πανώλους» και καρκινώματος που λέγεται Πολιτική Ορθότητα. Η Woke Culture αποτελεί την επιτομή του παρακμιακού Νεοφιλελευθερισμού και της καταστροφής της Αριστεράς. Αυτό ας το καταλάβουν οι υπόλογες ηγεσίες του ΣΥΡΙΖΑ και του επίσης παρακμιακού ΚΚΕ το οποίο, όσο περισσότερο απο-λαϊκοποιείται και απο-προλεταριοποιείται τόσο περισσότερο εξαπολύει αριστερίστικους μύδρους απέναντι σε ένα σύστημα που συντηρεί με την «επαναστατική απραξία του» και την στρατηγική της «μη συμμετοχής» σε οποιαδήποτε Κυβέρνηση! Δεν έχει στρατηγική προλεταριακού, λαϊκού κόμματος το ΚΚΕ αλλά αριστερίστικου κόμματος προνομιούχων μεσοαστών και μικροαστών που δεν βιάζονται και ιδιαίτερα να «αλλάξουν τα πράγματα», προφανώς γιατί δεν έχουν ιδιαίτερη οικονομική ανάγκη. Έχοντας αλλάξει τον τίτλο του γνωστού έργου του Ντάριο Φο («Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω») σε «Δεν συμμετέχω! Δεν συμμετέχω!», το ΚΚΕ λησμόνησε πως όποιος ζει σε Μαυσωλείο δεκαετίες τώρα και φοβάται να ανοίξει τα παράθυρα μήπως μολυνθεί, στο τέλος αναγκάζεται να ανοίξει τις πόρτες γιατί κινδυνεύει από ασφυξία… Αυτό έπαθε το ΚΚΕ τα τελευταία χρόνια, έκλεισε τα παράθυρα του Μαυσωλείου σε κάθε μορφή Πολιτικής συνεργασίας με άλλα κόμματα αλλά άνοιξε διάπλατα τις πόρτες της εισόδου στην Woke Culture! Άλλωστε, το ίδιο δεν έκανε ο παλιός τους αδελφός που αποσκίρτησε από το ενιαίο ΚΚΕ; (ΚΚΕ εσωτερικού, ύστερα ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ και στο τέλος ΣΥΡΙΖΑ). Οι τελευταίοι, δηλαδή οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, αφού πολλαπλασίασαν τα βιολογικά φύλα σε 62(!) με προοπτική να «τα κατοστίσουν», απαγόρεψαν νομοθετικά κάθε κριτική σε ομοφυλοφίλους και γυναίκες! (Κλασική περίπτωση η Λινού). Εάν αντέχουν, ας δουν την ταινία «Ο αχυράνθρωπος» (Wicker Man-2006) με τον Νίκολας Γκέιτς και τότε ίσως καταλάβουν τι σημαίνει «Γυναικεία Δυστοπία»! Θα τρομάξουν …

ΠΗΓΗresaltomag

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ